Ολυμπιακός: Η δίψα του Ελ Αραμπί για μια ευκαιρία, η επόμενη μέρα και το κίνητρο της “ΑΕΚ Arena” (video)

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς τελικού UEFA Europa Conference League και Φιορεντίνα, καθώς την προσεχή Τετάρτη (29/05, 22.00, MC LIVE Novasports.gr) θα διεξαχθεί στην “AEK Arena” το σπουδαιότερο ματς

της φετινής διοργάνωσης με φόντο το τρόπαιο. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας εν ενεργεία θρύλος για τον Ολυμπιακό, έχοντας αναρριχηθεί στην κορυφαία δεκάδα των κορυφαίων σκόρερ του Ολυμπιακού, μετρώντας 94 γκολ σε 224 παιχνίδια με τους “ερυθρόλευκους”, αλλά και 25 ασίστ.

Ο Μαροκινός φορ στα 37 του πιθανότατα διανύει την τελευταία του σεζόν στον Ολυμπιακό σαν ποδοσφαιριστής, ωστόσο βοηθάει την ομάδα του από κάθε πόστο, γνωρίζοντας πλέον καλά την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και τις ισορροπίες των αποδυτηρίων. Ο “πιστολέρο” μίλησε εν όψει του τελικού και αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙΓια το πως ζει τις μέρες μέχρι τον τελικό:

“Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο, ακόμα και περνώντας μηνύματα στους νεότερους παίκτες στ’ αποδυτήρια. Έχουμε εκπληρώσει ένα μεγάλο όνειρο, αλλά θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος και να κατακτήσουμε το τρόπαιο μπροστά στον κόσμο μας, τις οικογένειες μας. Ανυπομονούμε γι’ αυτό! Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, μιας και έχουμε φτάσει ως εδώ και να ολοκληρώσουμε την πορεία μας!”

Για τη Φιορεντίνα:

“Ο αντίπαλος μπορεί να έχει περισσότερη εμπειρία, καθώς βρέθηκε πέρυσι στον τελικό, αν και έχασε. Εμείς όμως έχουμε τη δική μας αξία, έχουμε καλούς παίκτες, το έχουμε αποδείξει και έχουμε και το πλεονέκτημα της έδρας. Παίζουμε στη χώρα μας, στην έδρα μας! Πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλα αυτά τα στοιχεία, όπως το έχουμε κάνει ως τώρα και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά”.

“Μεγάλο κίνητρο πως θα παίξουμε στο γήπεδο της ΑΕΚ!“

Για το αν θα είναι το τελευταίο του ματς με τον Ολυμπιακό:

“Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό που ξέρω είναι πως θέλω να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα ωραίο αποτέλεσμα, μια ωραία νίκη και μια σπουδαία γιορτή μαζί με όλη τη χώρα!”.

Για το αν περίμενε να ζήσει αυτές τις στιγμές στον Ολυμπιακό:

“Περίμενα πως θα ζήσω μεγάλες στιγμές και δικαιώθηκα! Όλοι μου το έλεγαν. Έχω ζήσει τεράστιες στιγμές μέσα απ’ τα παιχνίδια και τις προκρίσεις. Έχω γνωρίσει προπονητές, παίκτες, τώρα κλείνει ένας κύκλος με τον τελικό και θέλω να τον χαρούμε. Θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και την ομάδα μας. Μεγάλο κίνητρο είναι πως θα παίξουμε στο γήπεδο της ΑΕΚ, αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερη θέληση, ώστε να τελειώσει η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο!”.

Τη φετινή σεζόν ο Ελ Αραμπί έχει λάβει μέρος σε 26 ματς, με 7 γκολ και 1 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα