Ολυμπιακός: Η ανανέωση του Αστέρα προβληματίζει

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” μεγάλωσε την ανάγκη τριπόντου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τη 15η αγωνιστική της Super League (28/12, 18.00, MC LIVE Novasports.gr). Ο Μίτσελ με την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ανέλαβε την ευθύνη

για την αποτυχία στην Ήπειρο, ωστόσο παράλληλα τους “πέταξε το μπαλάκι” για το τελευταίο ματς του 2022. Το ήδη απαιτητικό παιχνίδι με τους Αρκάδες γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο, για διάφορους λόγους.

Ανέλαβε την ευθύνη ο Μίτσελ για την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα που παραδοσιακά χτυπάει τα παιχνίδια στο “Γ. Καραϊσκάκης”, παίζοντας με βάση τη φιλοσοφία του, χωρίς να “καταστρέφει” το παιχνίδι του Ολυμπιακού. H ομάδα της Τρίπολης μετράει μόλις δύο ισοπαλίες σε 17 ματς πρωταθλήματος στο Φάληρο, ωστόσο στα πιο πολλά ματς έχει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στα επτά απ’ αυτά τα παιχνίδια έχει σκοράρει. Η αλλαγή σελίδας στον προπονητικό θώκο, είναι κάτι που επίσης προβληματίζει.

Νέο πρόσωπο στον πάγκο του Αστέρα ο Άκης Μάντζιος. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Άκης Μάντζιος αντικατέστησε τον Ηρακλή Μεταξά και θέλει να ηλεκτρίσει άμεσα τους ποδοσφαριστές του, αλλά και να δείξει απευθείας έργο στη διοίκηση. Ο 53χρονος θα συναντήσει τον Ολυμπιακό για 24η φορά στην καριέρα του και είναι η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει πιο πολύ απ’ όλες σαν προπονητής! Ο Μάντζιος δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Ολυμπιακό, αλλά μετράει τέσσερις ισοπαλίες. Η τελευταία σε κανονική διάρκεια ήταν στις 21 Φεβρουαρίου 2021, όταν σαν προπονητής του Άρη στέρησε δύο βαθμούς απ’ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα