Ολυμπιακός: Η ανάλυση του Βατσλίκ ήταν καλύτερη απ’ την έξοδο του

Ο Τόμας Βατσλίκ χαρακτηρίζεται από ευθύτητα και άνεση στον λόγο. Δεν είναι τυχαίο πως πολλές φορές αναλαμβάνει να μιλήσει στις συνεντεύξεις super flash, αμέσως μετά το φινάλε των παιχνιδιών του Ολυμπιακού. Αυτό που για πολλούς παίκτες είναι βραχνάς, για εκείνον είναι μέρος της δουλειάς του. Έχει πάντα τη διάθεση να εξηγήσει αναλυτικά την οπτική του γωνία. Αν είχε την ευκαιρία,

θα το έκανε και για το ματς της Κυριακής (18/09), απέναντι στον Άρη χωρίς να κρυφτεί ή ν’ αποφύγει να μιλήσει για τα σοβαρά σφάλματα του. Εξ΄άλλου ας μην ξεχνάμε πως έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες επεμβάσεις μέχρι στιγμής στη σεζόν και έχει κρατήσει πολλές φορές όρθιο τον Ολυμπιακό, σε μια δύσκολη συγκυρία. Έχει λοιπόν δικαίωμα δια να ομιλεί!

Κάπως έτσι φτάνουμε στη συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της Τσεχίας, εν όψει της συμμετοχής του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Ολυμπιακού είπε:

“Είμαι περίεργος να δω ποιος θα μας περιμένει μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά τη σεζόν, δυστυχώς ο προπονητής φταίει πάντα πρώτος. Έχουν ήδη φύγει δύο. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο”...“Όλα ξεκίνησαν στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Οι εμφανίσεις μας δεν ήταν καλές, αλλά και πάλι πήραμε το πρωτάθλημα. Ακόμα και τότε, όμως, ένιωθα ότι δεν ήταν απλά τα πράγματα. Η ποιότητα των παικτών, και ξέρετε με ποιους υπογράψαμε το καλοκαίρι, είναι πολλές φορές υψηλότερη από τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά μας. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, πιο κυρίαρχοι. Δεν τα καταφέραμε στην προετοιμασία και το πρόβλημα κορυφώθηκε με την ήττα εντός έδρας με 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα. Μετά ήρθε ο Ισπανός προπονητής Κάρλος Κορμπεράν που είναι περίπου στην ηλικία μου. Ήταν επίσης κάτι περίεργο ​​για μένα. Οι επιδόσεις ήταν καλύτερες, αλλά χωρίς αποτελέσματα. Είμαστε σε περίεργη κατάσταση και δεν μπορούμε να βγούμε από αυτήν. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή την κατάσταση. Ίσως τον τελευταίο χρόνο στη Βασιλεία. Είναι πολύ περίεργο, κερδίσαμε δύο παιχνίδια από τα δώδεκα”.

Ο Τσέχος μίλησε με σαφήνεια για τους λόγους που η ομάδα έχασε τον δρόμο της την περασμένη σεζόν, για την αποτυχία Κορμπεράν, για την περιπέτεια του νέου προπονητή που αναμένεται ν’ αναλάβει τα ηνία. Ο Τόμας Βατσλίκ είναι ένας απ’ τους 15 διεθνείς οι οποίοι θ΄απουσιάσουν απ’ το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και θα γνωρίσουν λίγο καθυστερημένα τον νέο τεχνικό. Μαζί του παίκτες κλειδιά της ομάδας όπως οι Ουί Τζο και ο Iν Mπέομ Χουάνγκ, o Χάμες Ροντρίγκες (Κολομβία), οι Γιώργος Μασούρας και Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ελλάδα), ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ (Μολδαβία), ο Ντόρον Λάιντνερ (Ισραήλ), ο Παπέ Σισέ (Σενεγάλη), ο Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), ο Ντιαντιέ Σαμασέκου (Μάλι), ο Πιέρ Κούντε (Καμερούν), ο Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι), ο Σιντρίκ Μπακαμπού (Λ.Δ. Κονγκό) και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα