Ολυμπιακός: Η αναγκαιότητα της παρουσίας του Ινμπεόμ

Από την πρώτη του παρουσία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Χουάνγκ Ινμπεόμ έδειξε πως θα αποτελέσει ένα από τα ισχυρά όπλα του Κάρλος Κορμπεράν στην προσπάθειά του να… αναστήσει τους Πρωταθλητές.

Η απουσία του με τη Ναντ ήταν κάτι παραπάνω από φανερή, το ίδιο και στο πρώτο μέρος με τον Βόλο, σ’ ένα ματς που θα μπορούσε να αγωνιστεί αφού έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Όμως ο Κορμπεράν βλέποντας τα πολλά παιχνίδια και μάλιστα το πόσο απαιτητικά είναι, αποφάσισε και καλά

έκανε να προστατέψει τον Νοτιοκορεάτη, καθώς τον θεωρεί κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

Είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα φυσικής κατάστασης κάτι που φαίνεται σε όλα τα παιχνίδια. Σε άλλα πολύ (Ναντ) και σε άλλα λιγότερο (Βόλος), ο παίκτης που αυτή τη στιγμή στη μεσαία γραμμή έχει και την ταχύτητα και την αντοχή να δώσει στον Ολυμπιακό την κινητικότητα που πρέπει να έχει για να καταφέρει να προβληματίσει την Φράιμπουργκ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα.

Η παρουσία λοιπόν τον Ινμπεόμ είναι απαραίτητη και η 11άδα για το ματς της Πέμπτης ξεκινά προφανώς από τον Βατσλίκ και στη συνέχεια από τον Κορεάτη. Λογικά δίπλα του τον Εμβιλά, μπροστά τους τον Μπιέλ, αριστερά στην άμυνα ο Όλεγκ, δεξιά ο Άβιλα, θα είναι έκπληξη αν ξεκινήσει ο Βρσάλικο και όλες οι άλλες θέσεις μένουν ανοιχτές.

Όλ’ αυτά βέβαια με την προϋπόθεση πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής όπως έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα