Ολυμπιακός: Η «As» για τον Λάτο

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Μίτσελ έχει διαμηνύσει στον παίκτη ότι τον θέλει από τώρα στο λιμάνι και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει εδώ και εβδομάδες πρόταση στη Βαλένθια για την απόκτησή του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα, στον παίκτη ο Ολυμπιακός προσφέρει συμβόλαιο 4.5 ετών αν μετακομίσει τώρα, ή τετραετές από το καλοκαίρι.

Προς παρόν, η Βαλένθια ανθίσταται στο ενδεχόμενο

παραχώρησης του παίκτη από τώρα, καθώς η πρόταση του Ολυμπιακού (πάντα σύμφωνα με τους Ισπανούς) δεν περιλαμβάνει χρήματα για τις «νυχτερίδες», που απλά θα απαλλαχθούν από το συμβόλαιό του.

Ο ισπανικός σύλλογος έχει κάνει πρόταση μονοετούς ανανέωσης με μείωση αποδοχών στον παίκτη, που δεν εξετάζει καν αυτό το ενδεχόμενο.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της ομάδας Τζενάρο Γκατούζο θέλει την παραμονή του, καθώς εκτιμά την παρουσία του στις προπονήσεις και τη νοοτροπία του, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και όχι μόνο ως αριστερός μπακ, όπου ο σύλλογος θέλει να προωθηθεί ο 20χρονος Χεσούς Βάσκεθ.

Χαρακτηριστικά, στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Ρεάλ ο Λάτο αγωνίστηκε ως δεξιός μέσος και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας, δίνοντας και ασίστ στο μοναδικό της γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Λάτο,olybiakos, lato