Ολυμπιακός: Γιατί η ανανέωση με Χάμες είναι το απόλυτο win-win

Ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε ντεμπούτο στον Ολυμπιακό σ΄ένα αρκετά δύσκολο βράδυ για τους Πειραιώτες στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι στον Άρη. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ από τότε μέχρι σήμερα έχει δουλέψει αρκετά και κατάφερε να γίνει μπροστάρης σε μια ομάδα με αρκετά προβλήματα. Η ανάγνωση είναι διπλή. Απ’ τη μία πλευρά μπορεί να τον ευνόησε η απουσία ρυθμού στον Ολυμπιακό,

ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως χρειάζεται επιπλέον ένταση και ποιότητα για να ξεχωρίσεις την ώρα που σ’ ένα σύνολο κυριαρχούν τριγμοί. Ο 31ετών μέσος είναι ξεκάθαρο πως ήρθε στην Ελλάδα με συγκεκριμένο σκοπό και όχι για να ζήσει μια ακόμα περιπέτεια. Ο Χάμες είδε τον Ολυμπιακό σαν σκαλοπάτι επιστροφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έδειξε τον πολύ καλό του εαυτό.

Κάπου εδώ έρχεται το σκέλος της σύνδεσης με τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ο Χάμες ένιωσε απ’ την πρώτη ημέρα πως ανήκει σ’ ένα σύνολο που τον αγκάλιασε, είτε μιλάμε για το ποδοσφαιρικό τμήμα, είτε μιλάμε για τους φιλάθλους. Σύντομα έγινε ένας απ’ τους αγαπημένους της εξέδρας και αυτό τον ανέβασε και του θύμισε πως είναι να παίζεις για ένα ζωντανό και παλλόμενο κοινό. Τα συνεχόμενα γκολ στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον έκαναν να χαρεί ξανά το παιχνίδι, όπως ο ίδιος εμπιστεύθηκε στον στενό του κύκλο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού κινήθηκε ταχύτατα και προετοίμασε το έδαφος της ανανέωσης. Η νέα σεζόν θα είναι ιδιατέρως ανταγωνιστική για τον Ολυμπιακό και ο Χάμες θα είναι το κεντρικό πρόσωπο αυτής της ανανέωσης. Ο αρτίστας που προσγειώθηκε στο Φάληρο για να το επαναφέρει σε λάτιν ρυθμούς και να ομορφύνει το παιχνίδι των Πειραιωτών δεν θα μπορούσε να μείνει στη χώρα μας μόνο για λίγους μήνες. Η επιστροφή του Χάμες στη χώρα μας για την προετοιμασία στη Μαρμπέγια θα τρέξει τις εξελίξεις του νέου συμβολαίου. Για τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο μια κίνησης ουσίας, αλλά και μια επικοινωνιακή νίκη μετά το επερχόμενο διαζύγιο με Βρσάλικο και Μαρσέλο. Για τον Χάμες είναι η ευκαιρία μιας νέας ενθρόνισης, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης έχει μάθει να είναι ο πρωταγωνιστής και ο Ολυμπιακός πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ζήσει μεγάλες στιγμές μπροστά σ’ ένα ζεστό κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα