Ολυμπιακός: Γιατί δεν μπήκε "σφήνα" στον Ντιέγκο!

Ολυμπιακός: Γιατί δεν μπήκε "σφήνα" στον Ντιέγκο!vkonstanΠέμ, 11/26/2020 - 10:08

Παράξενο να πρέπει να μιλήσεις για ένα... μονότονο παιχνίδι ποδοσφαίρου τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν έκλεψε τίποτα από την πικρή είδηση του χαμού του Ντιεγκίτο στα 60 του χρόνια. Το ματς αυτό θα έμπαινε "σφήνα" στους ατελείωτους διαδικτυακούς

επικείδιους του Αργεντίνου θρύλου, αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε βαθμό ή βαθμούς απέναντι στη Σίτι. 

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω των πολλών απουσιών και της μεγάλης διαφοράς ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε φανερώσει μέρος της γενναίας τακτικής του Ολυμπιακού πριν το ματς, λέγοντας πως οι Πειραιώτες έπρεπε να πάρουν την κατοχη από τη Σίτι. Αυτή υπολογίστηκε στο 60-40% υπέρ των Άγγλων, ενώ οι τελικές προσπάθειες ήταν 22-2 για τους "πολίτες". 

Κανείς δεν θα ζητήσει ευθύνες για την εικόνα στο παιχνίδι με τη Σίτι απ΄τον Μαρτίνς και τους παίκτες του και ευτυχώς το 90λεπτό με την αγγλική ομάδα, θα ξεχαστεί γρήγορα. Οι Άγγλοί έδιναν την εντύπωση πως μπορούν ανά πάσα στιγμή να σκοράρουν, ωστόσο η αμυντική εικόνα του Ολυμπιακού και η καλή απόδοση συγκεκριμένων μονάδων, οδήγησε στο αξιοπρεπές 0-1. Κέρδος το τσαγανό και η... κραυγή "παρών" του Βρουσάι!

Αυτό που θα κάνει ο Μαρτίνς είναι ν' αφήσει τη συγκεκριμένη υποχρέωση πίσω και να συγκεντρώσει όλες τις πνευματικές και σωματικές δυνάμεις του ρόστερ του για το παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη (28/11, 19.30, NS2HD) για τη δέκατη αγωνιστική της Super League. Το Champions League και η Μαρσέιγ μπορούν να περιμένουν, καθώς η σκληρή πραγματικότητα των απουσιών οδηγούν τον Μαρτίνς περισσότερο από κάθε άλλη φορά να προχωράει μέρα με τη μέρα τον προγραμματισμό του. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ UEFA Champions League Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σοκάρει τη Σίτι και υπέκυψε στην αγωνιστική λογική και στην υπεροχή του αντιπάλου σε ένα "άχαρο" βράδυ να παίζεις ή να βλεπεις ποδόσφαιρο. Article publish on Πέμ, 11/26/2020 - 10:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα