Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στα προημιτελικά

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν οκτώ βαθμούς και βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από την Προ Ρέκο, η οποία έχει δώδεκα βαθμούς. Οι Γεωργιανοί βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό. Ο Χέρβο Κόλιανιν τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στη νίκη.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Έχουμε μεγάλη επιθυμία για άλλη μια νίκη, με την οποία θα επιβεβαιώσουμε το πέρασμά μας στον δεύτερο γύρο. Η ομάδα είναι σε καλό ρυθμό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτός είναι ένας αγώνας

Champions League και είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Όπως είπα, θέλουμε τρεις βαθμούς και τη συνέχεια των καλών μας εμφανίσεων. Δεν περιμένουμε εύκολο ματς, αλλά πιστεύω, ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε. Μετά από πολύ καιρό, παίζουμε εντός έδρας και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο».

Επίσης, ο Μάρκο Μπίγιατς δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, γιατί με νίκη, θα σφραγίσουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Champions League. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ωραίο πόλο, να κερδίσουμε στην πισίνα μας, μπροστά στον κόσμο μας και σίγουρα, όλη η ομάδα θέλει την πρόκριση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα