Ολυμπιακός: Φέρνει τώρα… Ζάχαβι;

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι, σύμφωνα με πληροφορίες να προχωρήσουν σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, αλλά ίσως νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζαν.

Όπως είχαμε γράψει στο novasports.gr η περίπτωση του σπουδαίου επιθετικού της PSV Εράν Ζάχαβι κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στον Ολυμπιακό φαίνεται πως

γνωρίζουν πως υπάρχει εξέλιξη που τους ευνοεί. Ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με τους Ολλανδούς ο Ισραηλινός δεν δείχνει καθόλου θετικός όχι απλά να παραμείνει στην PSV, αλλά ούτε καν να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την χώρα στην οποία αγωνίζεται από τον Σεπτέμβριο του 2020, αναφέρουν πως η πρόσφατη ληστεία στο σπίτι του έχει τρομοκρατήσει την οικογένειά του η οποία θέλει να φύγει από τώρα από την χώρα.

Από την άλλη ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για τον οποίο έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη από τότε που οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν η μία την άλλη, ενώ γνωρίζει για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των ερυθρολεύκων.
Αυτή η εξέλιξη λοιπόν, λειτουργεί υπέρ των Πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να εντάξουν στο δυναμικό τους από τώρα έναν παίκτη όπως ο Ζάχαβι.
Ο Ισραηλινός είχε ήδη την πρώτη επαφή με τη διοίκηση της PSV στην οποία ξεκαθάρισε τις προθέσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα