Ολυμπιακός: Έτοιμος να βοηθάει ο Μάριος Βρουσάι (vid)

Ολυμπιακός: Έτοιμος να βοηθάει ο Μάριος Βρουσάι (vid)tnalΔευ, 11/30/2020 - 09:28

Ο Μάριος Βρουσάι τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθάει τον Ολυμπιακό, όποτε του το ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο διεθνής επιθετικός των Πειραιωτών εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη νίκη 2-1 επί του Άρη και την πρωτιά της ομάδας του στη βαθμολογία. 

Χαρακτηριστικά,

ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε στο διαδικτυακό κανάλι των νταμπλούχων Ελλάδος: “Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί θέλω να βοηθάω την ομάδα όποτε χρειαστεί. Καταλαβαίνω τον ρόλο μου στην ομάδα. Στο φετινό ρόστερ είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε με όλα αυτά που έχουν γίνει. Έχουμε πολλές ελλείψεις. Όπως όλοι, έτσι και εγώ, όταν έρθει η ευκαιρία θεωρώ πως πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά ώστε να διεκδικήσουμε κάτι στην πορεία”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τη νίκη επί του Άρη: “Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς αυτή η νίκη, κερδίσαμε ένα ακόμα δύσκολο ματς, και συνεχίζουμε για να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα”.

Το σχετικό βίντεο: 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Μάριος Βρουσάι τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθάει τον Ολυμπιακό, όποτε του το ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς. Article publish on Δευ, 11/30/2020 - 09:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα