Ολυμπιακός: Επιστρέφει στη δράση ο Μπρούνο, ποια ομάδα ενδιαφέρεται!

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στη δράση ο Μπρούνο, ποια ομάδα ενδιαφέρεται!vkonstanΔευ, 01/11/2021 - 17:46

Μετά τον Αχμέντ Χασάν και ο Μπρούνο θα επιστρέψει στις προπονήσεις, μετά τις επιπλοκές που παρουσίασε ο οργανισμός του λόγω Covid-19. Ο Βραζιλιάνος μέσος ταλαιπωρήθηκε αρκετά απ' τον κορωνοϊό, αλλά το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού

είναι αισιόδοξο πως πολύ γρήγορα θα επιστρέψει στη δράση. Δεν ήταν τυχαία η αναφορά του Πέδρο Μαρτίνς στον Μπρούνο στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο novasports.gr, όταν τον ρωτήσαμε για τον Χασάν.

Πάντως δεν αποκλείεται ο Μπρούνο να μην συνεχίσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ήδη ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί κρούση απ' τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον 27χρονο Βραζιλιάνο. Με δεδομένο πως ο Μπρούνο θα χρειαστεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα προσαρμογής και με βάση τις ανάγκες του ρόστερ, δεν είναι απίθανο να παραχωρηθεί  στην κυπριακή ομάδα. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα προχωρήσει το θέμα με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής ή δανεισμού, ωστόσο το ενδιαφέρον των Κύπριων είναι αρκετά έντονο.

Τη φετινή σεζόν ο Μπρούνο μετράει τρεις συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, με την τελευταία να είναι εκείνη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στις 31 Οκτωβρίου 2020.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπρούνο Ολυμπιακός COVID 19 κορωνοϊός Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Μετά τον Αχμέντ Χασάν και ο Μπρούνο μετράει αντίστροφα για επιστροφή στη δράση. Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί κρούση για τον Βραζιλιάνο. Article publish on Δευ, 01/11/2021 - 17:46 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα