Ολυμπιακός: Επιστρέφει Αγγλία ο Μπόουλερ

Ο Τζος Μπόουλερ δεν φαίνεται πως έπεισε τον Μίτσελ για να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, οι οποίοι θεωρούν πως ο συμπατριώτης τους θα επιστρέψει στην Αγγλία και τη Μπλάκπουλ.

Ένα σενάριο που… πυροδότησε και ο πρόσφατος αποκλεισμός του Μπόουλερ από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Έτσι, το

Σάββατο στην Αγγλία υποστήριζαν πως το πιθανότερο σενάριο για τον Άγγλο εξτρέμ είναι η επιστροφή στη Μπλάκπουλ, η οποία είναι άλλωστε η μοναδική ομάδα στην οποία μπορεί να αγωνιστεί διότι το περασμένο καλοκαίρι μέτρησε κάποιες συμμετοχές με τη φανέλα της.

Όπως υποστηρίζουν οι Άγγλοι, ο Μπόουλερ δεν συγκεντρώνει πιθανότητες ώστε να είναι μία από τις επιλογές του Μίτσελ μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και λόγω της απόφασης του Ισπανού να ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ.

Στην Αγγλία θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Μπόουλερ στη Μπλάκπουλ, για την ώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό και μένει να δούμε εάν τελικά θα επαληθεφθεί το… ρεπορτάζ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Επιστρέφει Αγγλία, Μπόουλερ,olybiakos, epistrefei anglia, boouler