Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Γάλλοι για Εμποκού

Ο Ναθάναελ Εμποκού της Ρεμς είναι μια απ’ τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζουν με προσοχή στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν φέρελπι μέσο, ο οποίος είναι ικανός να κάνει τεράστιο άλμα στην καριέρα του, αν φυσικά τύχει σωστής διαχείρισης. Τις προηγούμενες ημέρες μέσα από τη Γαλλία έκαναν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού που

φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η αποκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, καθώς είχε μια γεμάτη και επιτυχημένη σεζόν με τη Ρεμς. Η ιστοσελίδα βαζχει για τα καλά τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της απόκτησης του αναφέροντας:

“Ο Εμπουκού βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Ligue 1, συμπεριλαμβανομένων των Μαρσέιγ, Λιόν και Μονακό. Ωστόσο, εξετάζεται και από ξένους συλλόγους. Μάλιστα, η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της Ρεμς είναι από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, που προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για τον 20χρονο επιθετικό. Ο Ολυμπιακός ελπίζει να ολοκληρώσει γρήγορα τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα για να προετοιμαστεί για τα προκριματικά του Champions League. Μάλιστα, η Ρεμς έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, ανακτώντας τον Ραφίκ Γκουϊτάνε, που είχε δοθεί δανεικός στη Μαρίτιμο την περασμένη σεζόν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα