Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Δάνο Στρίγκερ-Λάρσεν

Ο Ολυμπιακός έχει στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του, την απόκτηση του δεξιού μπακ και στους υποψήφιους παίκτες, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, υπάρχει ο Δανός διεθνής παίκτης, Γενς Στρίγκερ Λάρσεν,

Ο Λάρσεν βρίσκεται στο στόχαστρο και της πρωταθλήτριας Τουρκίας, Τραμπζονσπόρ που έχει στο δυναμικό της, τον αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Τάσο Μπακασέτα και τον διεθνή Μανώλη Σιώπη.

Οι “ερυθρόλευκοι”

εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μπάλντοκ, Κοούτο και Κέλβεν, ενώ στον Λάρσεν (31 ετών) που αγωνίζεται στην Ουντινέζε, τα 3 τελευταία χρόνια,. θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Η Ουντινέζε θέλει να τον κρατήσει και οι δυο πλευρές έχουν μιλήσει για ανανέωση της συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ούντινε κυμαίνεται περίπου στις 700.000 ευρώ, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο το όνομα του είχε ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ.

Ο Λάρσεν που αγωνίζεται με την Δανία στο Nations League και στον ίδιο όμιλο με την Γαλλία, την Κροατία και την Αυστρία, διακρίνεται στα ατομικά χαρακτηριστικά του για την ταχύτητα και είναι ιδαιίτερα επιθετικογενής συμβάλλοντας στην δημιουργία του παιχνιδιού από τα άκρα της άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα