Ολυμπιακός: Χαρά και… αγωνία για Ιμπόμ Χουάνγκ

Όπως έιναι απόλυτα λογικό στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που οι δύο Χουάνγκ της ομάδας του Πειραιά, προκρίθηκαν με την Εθνική ομάδα της Κορέας στους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως, όπως επίσης είναι λογικό, υπάρχει και αγωνία γι’ αυτό.

Αγωνία για περισσότερους από έναν λόγους. Αρχικά γιατί ο Ιμπόμ, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος, ως τώρα, στον Ολυμπιακό,

είναι ακριβώς το ίδιο και στην Εθνική ομάδα της Νοτίου Κορέας.

Βασικός και με γεμάτα ματς ο Ιμπόμ δείχνει πόσο σπουδαία μεταγραφή έχει αποδειχθεί για τους ερυθρόλευκους, όμως τα πολλά ματς και μάλιστα σε τόσο μεγάλη ένταση προκαλούν αγωνία για το πόσο επιβαρύνεται ο παίκτης. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν στον Ολυμπιακό έναν τραυματισμό του Ιμπόμ, όμως υπάρχει κι ένας ακόμη λόγος να αγωνιούν στον Πειραιά. Οι εμφανίσεις του Ιμπόμ είναι τέτοιες που το όνομά του έχει γραφτεί ήδη σε πολλά… τευτέρια σκάουτερς που έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στα γήπεδα του Κατάρ για να βρουν… λαβράκια.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει ξαφνικά σε μία… “περιπέτεια” προτάσεων τις οποίες θα πρέπει να “αποκρούει” για να καταφέρει να κρατήσει το… εργαλείο από τη Νότια Κορέα στον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα