Ολυμπιακός: Χαμηλοί τόνοι από Μαρτίνς, συγκέντρωση στα playoffs

Η Τετάρτη (09/03) ήταν ημέρα επιστροφής στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για το σύνολο των παικτών του Ολυμπιακού, μετά το διήμερο ρεπό το οποίο απόλαυσαν όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Άρη. Ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε να μην κάνει κάποια ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του για τα “κακώς κείμενα” που έφεραν την πρώτη ήττα της σεζόν, στο τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας. Προπονητής και παίκτες συγκεντρώθηκαν στη δουλειά για το πρώτο παιχνίδι των playoffs, το οποίο τυχαίνει να είναι και

πάλι με τον Άρη, αυτή τη φορά στο “Γ. Καραϊσκάκης” (13/03, NS Prime).

Η τακτική του Πορτογάλου τεχνικού δείχνει πως δεν θέλει να μεταφέρει ένταση προς του παίκτες πριν το ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος, αλλά να αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά, με στόχο την ταχεία εξασφάλιση της μαθηματικής διαφοράς που θα χαρίσει στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα. Καμία αναφορά δεν έγινε και στην περίπτωση του Ζοάο Καρβάλιο (είχε τα γενέθλια του την Τετάρτη), με τους τόνους να πέφτουν, καθώς έγινε σαφές πως ο 25χρονος μέσος εκνευρίστηκε περισσότερο με τον διαιτητή και όχι με τον πάγκο του Ολυμπιακού. Το θέμα θεωρείται λήξαν, ωστόσο η αποστολή του ματς με τον Άρη θα δείξει αν ο Πορτογάλος θα υποστεί μια “σιωπηλή” τιμωρία.

Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα τραυματισμών, οι Τικίνιο και Μασούρας αποτελούν ερωτηματικά για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς δεν προπονήθηκαν πλήρως την Τετάρτη και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η αίσθηση είναι πως οι δύο σημαντικές μονάδες, θα καταφέρουν να προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς μέχρι το φινάλε της εβδομάδας κι έτσι θα τεθούν στη διάθεση του Πορτογάλου για το ματς με τον Άρη και την πρεμιέρα των playoffs.

Keywords
Τυχαία Θέματα