Ολυμπιακός: Μπορεί να αποζημιωθεί για τη ματαίωση του φιλικού

Η τουρκική ομάδα δεν έπαιξε ποτέ με τους «ερυθρόλευκους» καθώς οι ελληνικές αρχές αρνήθηκαν να επιτρέψουν την είσοδο της αποστολής της στην Ελλάδα απορρίπτοντας τα σχετικά PCR τεστ που παρουσίασε ο σύλλογος. Στη συνέχεια οι Τούρκοι αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test και επέστρεψαν στην Κωνσταντινούπολη.

Ο τουρκικός Τύπος δίνει συνέχεια στο θέμα

και δημοσίευμα της Milliyet αναφέρει ότι η Γαλατά ενδέχεται να πληρώσει αποζημίωση για τη ματαίωση του φιλικού ύψους 80.000 ευρώ βάσει της συμφωνίας που είχε με τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια και όλα τα έξοδα των Τούρκων.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε με τον προπονητή των Τούρκων Φατίχ Τερίμ κατά τη διάρκεια της κρίσης στο «Ελ. Βενιζέλος», εκφράζοντας τη θλίψη του.

Επίσης, οι Τούρκοι τονίζουν ότι παίκτες όπως ο Φαλκάο και ο Αρντά Τουράν είχαν περάσει τον σχετικό έλεγχο και είχαν ήδη επιβιβαστεί στο πούλμαν της αποστολής, όταν τους δόθηκε η εντολή να επιστρέψουν στην αίθουσα του αεροδρομίου, καθώς υπήρχε κίνδυνος απέλασης της τουρκικής ομάδας, κάτι που θα απαγόρευε την είσοδο των μελών της στην Ελλάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα έφερνε νέα κρίση σε περίπτωση που καλούνταν να αντιμετωπίσει κάποιον ελληνικό σύλλογο στην Ευρώπη στο προσεχές διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα