Ολυμπιακός: Απαιτείται αντίδραση

Η ήττα απ’ την ΑΕΚ δεν αποτέλεσε έκπληξη για τους ανθρώπους που βρίσκονται εντός των τειχών του Ρέντη, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε προκάλεσε αναταράξεις. Ο Ολυμπιακός προερχόταν από ένα κάκιστο πρώτο 15λεπτο απέναντι στον ΠΑΟΚ και στο ντέρμπι της “OPAP Arena” για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Όλοι περίμεναν πως κόντρα στην ΑΕΚ το ξεκίνημα θα ήταν περισσότερο μυαλωμένο, καθώς ήταν 200% σίγουρο πως μεγάλο μέρος των πλάνων του Αλμέιδα θα στηριζόταν στην καυτή ατμόσφαιρα του νέου γηπέδου.

Οι παίκτες του Μίτσελ μπήκαν στο ματς ως κομπάρσοι και το πλήρωσαν ακριβά. Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να προετοιμάσει το ματς επιλέγοντας πρόσωπα που του ταίριαζαν στο αγωνιστικό πλάνο, όμως το συγκεκριμένο ντέρμπι ήθελε διαφορετική προσέγγιση. Θα ήταν προτιμότερο ο Ολυμπιακός να θυσιάσει κομμάτι της ποιότητας του, για να εμφανιστεί πιο σκληρός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Από εδώ και πέρα απαιτείται ουσιαστική αντίδραση για τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίας στα ντέρμπι. Πρέπει να βγουν μπροστά και να πρωταγωνιστήσουν οι παίκτες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της πίεσης. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να έχει ρόλο κομπάρσου και στα playoffs της Super League. Το μίνι πρωτάθλημα θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά την τελική βαθμολογία και μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός μένει “μεταξεταστέος” στα ντέρμπι.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν στη διάθεση τους το διάστημα μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου (με ενδιάμεσα ματς Παναιτωλικό μέσα και Λαμία έξω), ώστε ν’ ανασυνταχθούν, καθώς τότε θα συναντήσουν τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο και μέσα σε λίγες ημέρες την ΑΕΚ δύο φορές!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Απαιτείται,olybiakos, apaiteitai