Ολυμπιακός: Sold Out οι δύο πρώτοι αγώνες με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ

Mια ημέρα από την χθεσινή (19/4) κυκλοφορία τους διέρκησε η διάθεση των εισιτηρίων των δυο πρώτων αγώνων του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, την Τετάρτη (26/4, 21.45, NOVAPRIME) και την Παρασκευή (28/4, 21.30 NOVAPRIME) για τα πλει οφ της Ευρωλίγκα και η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ ανακοίνωσε την εξάντληση τους.

Η πορεία του Ολυμπιακού

στις 34 αγωνιστικές, η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία και το πλεονέκτημα έδρας, επιβραβεύτηκαν από τους φιλάθλους της ομάδας και είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να νικήσουν και στα δυο παιχνίδια την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για να κατοχυρώσουν το δικαίωμα πέμπτου αγώνα και πάλι στο ΣΕΦ, αν χρειαστεί και αναλόγως με τα αποτελέσματα των δυο αγώνων στην Κωνσταντινούπολη (3-5 Μαϊου). Η πρόκριση στο F4 του Κάουνας, κρίνεται στις 3 νίκες.

Πέρυσι, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι με την Μονακό και έχασε πρόσκαιρα το πλεονέκτημα έδρας του 5ου αγώνα, αλλά νίκησε στο τέταρτο παιχνίδι και το ανέκτησε, εξασφαλίζοντας τη πρόκριση στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα.

Το πρόγραμμα της σειράς:
Game 1: ΣΕΦ, 26 Απριλίου στις 21:45
Game 2: ΣΕΦ, 28 Απριλίου στις 21:30
Game 3: Ulker Sports Arena, 3 Μαΐου στις 20:45
Game 4: Ulker Sports Arena, 5 Μαΐου στις 20:45 (αν χρειαστεί)
Game 5: ΣΕΦ, 9 ή 10 Μαΐου (αν χρειαστεί θα ανακοινωθεί η ημερομηνία)

In Euroleague’s Playoffs Games 1 & 2 Peace and Friendship Stadium will be packed! This Is Piraeus!
⁰ Τα εισιτήρια για τα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας «εξαφανίστηκαν» μέσα λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! #OlympiacosBC pic.twitter.com/nJbjyRjCnN

OLYMPIACOS BC (@Olympiacos_BC) April 20, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα