Ολυμπιακός – Βόλος 1-1: Τον σταμάτησαν τα δοκάρια!

Ο Ολυμπιακός έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς απ’ τον ψυχωμένο και τυχερό Βόλο στην 4η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Προηγήθηκε η ομάδα της Μαγνησίας με τον Οζέγκοβιτς (29′), ισοφάρισε ο Ελ Αραμπί (77′). Δοκάρια είχαν οι Κούντε (70′) και Ντε Λα Φουέντε (90+6′).

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο Κάρλος Κορμπεράν επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1 και έδωσε φανέλα βασικού σε Μπόουλερ

και Βρσάλικο, ενώ επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Παπασταθόπουλος. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Βατσλίκ, δεξιά στην άμυνα ο Βρσάλικο, αριστερά ο Ρέαπτσιουκ και στόπερ ο Μπα με τον Παπασταθόπουλος. Εμβιλά και Κουντέ ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, στα άκρα της επίθεσης κινήθηκαν οι Μπόουλερ (δεξιά) και Μασούρας (αριστερά), ενώ πίσω από τον προωθημένο Χουάνγκ Ουί Τζο, ο Βαλμπουενά.

O Κώστας Μπράτσος έβαλε στο “καυτό” με τον Ολυμπιακό το νέο απόκτημα του Βόλου, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Από εκεί και πέρα στην εστία βρέθηκε ο Κλέιμαν, την άμυνα σχημάτισαν οι Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης και Μπαριέντος ήταν τα αμυντικά χαφ, ενώ πίσω απ’ τον Οζέγκοβιτς δραστηριοποιήθηκαν οι Ντέλετιτς, Μεθκίδα και Φερνάντες.

Επέστρεψε με φανέλα βασικού ο Σίμε Βρσάλικο. ΠΗΓΗ: In Time SportsΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΟΥΣΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός έδειξε καλή εικόνα και διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο με το “καλημέρα” στο ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε γκολ. Μόλις στο 3ο λεπτό ήρθε η πρώτη ευκαιρία. Ο Μασούρας μπήκε στην περιοχή από αριστερά και πάσαρε έξυπνα για τον Εμβιλά, ο οποίος έπιασε απευθείας σουτ. Ακολούθησε επέμβαση του Κλέιμαν!

Ορεξάτος μπήκε στο ματς ο Τζος Μπόουλερ. Στο 6′ έκανε ατομική προσπάθεια από δεξιά, αφού απέφυγε τον Λούνα, προτίμησε να δοκιμάσει απευθείας σουτ από δύσκολη γωνία.

Δραστήριος ο Βαλμπουενά. ΠΗΓΗ: In Time SportsΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΟΖΕΓΚΟΒΙΤΣ

Ο Βόλος έδειξε τα “δόντια” του για πρώτη φορά στο 19′. Ο Πάολο Φερνάντες έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και αφού έφερε την μπάλα στο αριστερό, σούταρε με φάλτσο. Η μπάλα πέρασε κοντά απ’ τη συμβολή των δοκαριών του Βατσλίκ! Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 23′ με ατομική ενέργεια του Βαλμπουενά. Ο Γάλλος πήρε την μπάλα απ΄ τον Εμβιλά στον άξονα και μετά από μθα ντρίμπλα, σούταρε για να προχωρήσει σε ακόμα μία επέμβαση ο Κλέιμαν!

Στο ίδιο λεπτό ήρθε το γκολ του Βόλου. Ο Φερνάντες με κλειστή ντρίμπλα από δεξιά “‘αδειασε” τον Ρέαμπτσιουκ και με παράλληλη μπαλιά βρήκε τον Σέρβο φορ. Εκείνος με απευθείας δύσκολο τακουνάκι έγραψε το 0-1! Στην πρώτη του συμμετοχή με τον Βόλο, ο Σέρβος φορ βρίσκει δίκτυα.

Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον Οζέγκοβιτς. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το γκολ του Βόλου ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους. Οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν για τ’ αποδυτήρια υπό τις αποδοκιμασίες των φίλων του Ολυμπιακού.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ

Ο Κάρλος Κορμπεράν θέλησε να επιδράσει άμεσα στην εικόνα του Ολυμπιακού κι έτσι προχώρησε σε τριπλή αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν επέστρεψαν απ’ τα αποδυτήρια οι Βρσάλικο, Μασούρας, Ουί Τζο. Τη θέση τους πήραν οι Άβιλα, Μπιέλ και Ελ Αραμπί! Μάλιστα ο Μπιέλ απείλησε άμεσα! Στο 50′ βρέθηκε έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή με χώρο και σούταρε στη γωνία. Νέα επέμβαση του Κλέιμαν.

Νεό πρόσωπο ο Άβιλα. Με ένταση οι οδηγίες Κορμπεράν. ΠΗΓΗ: In Time Sports“ΣΚΥΛΙΑΣΕ” Ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ ΓΙΑ ΓΚΟΛ Ή ΑΣΙΣΤ

Στο 54′ο Μπόουλερ κινήθηκε με ταχύτητα από δεξιά και αφού απέφυγε δύο αντιπάλους, πάσαρε έξοχα στον Βαλμπουενά. Ο Γάλλος στόπαρε και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Βαλμπουενά βρήκε ρήγμα απ’ τα δεξιά και έβγαλε σέντρα “λουκούμι” για τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός από καλή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει με το κεφάλι! Σε αλλαγή προχώρησε ο Βόλος στο 57′. Ο Μεζκίδα αποχώρησε, τη θέση του πήρε ο Βίκτορ Φερνάντεζ.

Ενέργεια έδωσε ο Ροντρίγκες στο δεύτερο ημίχρονο. ΠΗΓΗ: In Time SportsΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΚΟΥΝΤΕ

Ο Μπόουλερ βοήθησε αλλά κουράστηκε και αποχώρησε στο 69΄, στη θέση του πέρασε ο Ροντρίγκες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν ουκ ολίγες φορές για αναίτιες καθυστερήσεις των παικτών του Βόλου. Στο 70′ ήρθε η σημαντικότερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο ματς. Ο Ροντρίγκες συνεργάστηκε με τον Βαλμπουενά και ο Γάλλος έβγαλε νέα ζυγισμένη σέντρα προς τη μικρή περιοχή. Ο Πιέρ Κούντε έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν!

Τρίτο δοκάρι στη σεζόν για τον Πιέρ Κούντε μετά από εκείνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού εντός και εκτός έδρας.#olympiacos #olympiacosfc #olyvol @KingJules77

— Vassilis Konstantopoulos (@vkonstanto) September 11, 2022 ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΠΙΝΕΙ

Το γκολ της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 76ο λεπτό. Ο Ελ Αραμπί σε περιφερειακό ρόλο από αριστερά έβγαλε σέντρα την οποία έκοψε με ασταθή τρόπο ο Σιέλης. Ο ίδιος ο Μαροκινός βρήκε την μπάλα με βολέ στη συνέχεια της φάσης για το 1-1! Τρίτο γκολ για τον Μαροκινό σε δέκα ματς στη σεζόν. Στο 78′ ο εξαιρετικός Βαλμπουενά έδωσε τη θέση του στον Κόνραντ ντε Λα Φουέντε. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπιέλ με εξαιρετική κάθετη έβγαλε τον Ντε Λα Φουέντε απέναντι απ’ τον Κλέιμαν, αλλά ο Αμερικανός αστόχησε.

60 γκολ έφτασε ο @elarabiyoussef στη @Super_League_GR . Είναι ο 15ος παίκτης του @olympiacosfc που τα καταφέρνει. Παράλληλα είναι ο 4ος ξένος σκόρερ. Τζόρτζεβιτς (127)
Ίβιτς (64)
Ζιοβανι (61)
Ελ Αραμπί (60)#OlympiacosFC #Olympiacos #olyvol @novasportsgr

via @SupergreekL

— Vassilis Konstantopoulos (@vkonstanto) September 11, 2022 ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ

Στο 95′ ο Ρεάμπτσιουκ βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Σιέλη εντός περιοχής, στη συνέχεια της φάσης ο Ντε Λα Φουέντε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κλείμαν! Αυτή ήταν η τελευταία σημαντική στιγμή στο ματς, με τους Βολιώτες να φεύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας απ’ το Φάληρο. Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό μετά από εκείνη με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ – Βρσάλικο (46′ Άβιλα), Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κούντε – Μπόουλερ (69′ Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (78′ Ντε Λα Φουέντε), Μασούρας (46′ Μπιέλ)– Χουάνγκ Ουί-Τζο (46′ Ελ Αραμπί)

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν – Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης – Τσοκάνης (78′ Μεταξάς), Μπαριέντος (85′ Μπατόκιο) – Μεσκίδα (58′ Β. Φερνάντες), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (78′ Ντέλετιτς) – Οζέγκοβιτς (85′ Πίρινεν).

Keywords
Τυχαία Θέματα