Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 10-7: Νίκη που “δείχνει” F4

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στην Ουγγαρία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των “8” του Champions League στο πόλο των ανδρών, ήθελε οπωσδήποτε νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, Μπαρτσελονέτα για να μπει και πάλι πολύ δυναμικά για την πρόκριση στο F4 και το έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο επικρατώντας

στο Εθνικό Κολημβυτήριο Πειραιά με 10-7.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και από τα πρώτα λεπτά του πρώτου 8λέπτου έδειξαν πως δεν θέλουν να μπου σε… διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Η Μπαρτσελονέτα κατάφερε να ισοφαρίση τον Ολυμπιακό μόλις μία φορά, αυτή του 1-1 στην αρχή του ματς, από εκεί και μετά οι ερυθρόλευκοι του Κόλιανιν, έχτισαν διαφορά πότε δύο και πότε τριών τερμάτων με το τέλος της πρώτης περιόδου να τους βρίσκει να είναι μπροστά με 4-2.

Έχοντας τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά σε τρομερή κατάσταση οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 6-2, σκοράροντας 2 γκολ, χωρίς να δεχτούν κανένα, ενώ ο Έλληνας περιφερειακός είχε σκοράρει τα 4 από τα 6 της ομάδας του.

Η μεγαλύτερη διαφορά για τον Ολυμπιακό ήρθε στο τέλος της τρίτης περιόδου όταν και πάλι ο Γενηδουνιάς σκόραρε και διαμόρφωσε το 8-4 με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στην 4η και τελευταία περίοδο.

Στην εκίννηση της οποίας η Μπαρτσελονέτα έκανε μία μίνι αντεπίθεση σκοράρουντας 2 γκολ χωρίς απάντηση από τον Ολυμπιακό, μειώνοντας σε 8-6, εκεί ήρθε το γκολ του Βάμος για να δώσει και πάλι αέρα τριών τερμάτων (9-6) στην Ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός πρόσεχε περισσότερο την άμυνά του, έκανε σωστή διαχείριση μέχρι το τέλος, οι Καταλανοί σκόραραν για το 9-7, αλλά ο εκπληκτικός Γενηδουνιάς σκόραρε στην επόμενη φάση για να κρατήσει τη διαφορά στο +3 κάνοντας το 10-7.

Keywords
Τυχαία Θέματα