Ολυμπιακός – Μπάγερν Μ.: Στόχος η επιστροφή στις νίκες με Πετρούσεφ

«Αυλαία» στις υποχρεώσεις της διαβολοβδομάδας για τον Ολυμπιακό στην Euroleague με την αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο ΣΕΦ την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα για την 13η αγωνιστική της ευρωπαϊκής Λίγκας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Παρασκευής (08/12) στις 21:15 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports

Prime. Στο πρώτο ματς της εβδομάδας η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 77-71 και υποχώρησε στο 6-6 στη βαθμολογία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεση του το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». Αντίθετα ο Έλληνας κόουτς δεν υπολογίζει τον Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά και τον Ναζ Μήτρου – Λονγκ, καθώς δεν έχει δικαιώμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο της Euroleague.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους ο Έτορε Μεσίνα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο Σέρβος φόργουορντ βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας. Παράλληλα αμφίβολοι παραμένουν οι Αντρέας Ομπστ, Λεάντρο Μπολμάρο και Νίκλας Βίμπεργκ. Η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τους Βαυαρούς. Η Μπάγερν Μονάχου μετρά τρεις σερί νίκες στην Ευρώπη και 6-6 στη βαθμολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα