Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: «Ραντεβού» με την Ιστορία

Ένα βήμα μακριά από τον τελικό του Europa Conference League ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φιλοξενεί στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την Άστον Βίλα για τον δεύτερο ημιτελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» στην Αγγλία επικράτησαν με 4-2 και το βράδυ της Πέμπτης (09/05, 22:00, MC Novasports.gr)

θα υπερασπιστούν το αποτέλεσμα.

«Μονόδρομος» για τους Πειραιώτες η νίκη και ο μεγάλος τελικός στις 29 Μαΐου στην Αθήνα και στο γήπεδο της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά». Αν ο Ολυμπιακός περάσει στον τελικό της διοργάνωσης θα αναμετρηθεί με τη Φιορεντίνα, η ιταλική ομάδα πήρε την πρόκριση μέσα στην έδρα της Μπριζ.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν ανακοίνωσε αποστολή για πρώτη φορά, ενώ δεδομένα εκτός αγώνα είναι ο τραυματίας Ορτέγκα, αμφίβολος και ο Ρίτσαρντς. Όσον αφορά την Άστον Βίλα, ο Ουνάι Έμερι πιθανότατα δεν υπολογίζει τον Ρότζερς, ο οποίος τραυματίστηκε στην εκτός έδρας ήττα από την Μπράιτον.

Παράλληλα αμφίβολοι και οι Τζανιόλο, Τίλεμανς και Εμιλιάνο Μαρτίνες. Μάλιστα ο κίπερ από την Αργεντινή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες προκειμένου να μπει βασικός στη ρεβάνς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός, Φέλιξ Τσβάιερ και βοηθοί οι συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Μάρκο Αχμίλερ. Τέταρτος ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ και στο VAR οι Μπάστιαν Ντάνκερτ (Γερμανία) και Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλία).

Keywords
Τυχαία Θέματα