Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ: Έβγαλε «γούστα» η κλήρωση των προημιτελικών (pic)

Το φετινό Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ είναι πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη χρονιά. Αυτό έχει απλή εξήγηση: Η ψαλίδα των Αμερικανών με τις υπόλοιπες ομάδες έχει κλείσει επικίνδυνα και το επίπεδο είναι αισθητά ανεβασμένο.

Η κλήρωση των προημιτελικών λοιπόν έβγαλε μία ματσάρα, ένα άτυπο Super Cup. Η πρωταθλήτρια κόσμου του 2019 θα αντιμετωπίσει τους χρυσούς Ολυμπιονίκες

του Ρίο Ντε Τζανέιρο (2016) σε νοκ-άουτ παιχνίδι, στο οποίο ο ηττημένος πάει «σπίτι» του και ο νικητής μπαίνει στην ζώνη των μεταλλίων.

Ισπανία-ΗΠΑ λοιπόν το πρωί της Τρίτης (03/08) για ένα εισιτήριο για την 4άδα. Νωρίτερα η αήττητη Σλοβενία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία (04:00), ενώ μετά το Ισπανία-ΗΠΑ θα διεξαχθεί η ευρωπαϊκή «μάχη» της Γαλλία με την Ιταλία (11:20). Η αυλαία των προημιτελικών πέφτει με το παιχνίδι της Αυστραλίας με την δευτεραθλήτρια κόσμου, Αργεντινή (15:00).

Αναλυτικά τα ζευγάρια και οι ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών την Τρίτη (03/08):

04:00 Σλοβενία – Γερμανία

07:40 Ισπανία – ΗΠΑ

11:20 Γαλλία – Ιταλία

15:00 Αυστραλία – Αργεντινή

Όσον αφορά τους ημιτελικούς, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Πέμπτη (05/08), ο νικητής του Γαλλία-Ιταλία θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Σλοβενία – Γερμανία, και η νικήτρια ομάδα του Ισπανία-ΗΠΑ θα διασταυρώσει τα… ξίφη της με το νικητή του Αυστραλία-Αργεντινή στον έτερο ημιτελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα