Ολοταχώς για Παγκρήτιο η Εθνική

Άγγελος Μπασινάς και Αλέξης Δέδες συναντήθηκαν εκ νέου με το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό με σκοπό φυσικά να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις που αφορούν στη χρήση του Παγκρητίου ως έδρα της Εθνικής ομάδας για το 2020.

Είναι γνωστό πως απαιτούνται κάποιες εργασίες για τη βελτίωση του συγκεκριμένου Σταδίου για τις οποίες όμως υπάρχει ο χρόνος να παργματοποιηθούν αλλά και να δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις που απαιτεί η ΟΥΕΦΑ μέχρι αρχές Φεβρουαρίου.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου κύριος Λαμπρινός είπε μετά τη συνάντηση:

"Όπως έχω πει και άλλες φορές, το Ηράκλειο διαθέτει τις εγκαταστάσεις, την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να γίνει μία πολύ καλή έδρα για την Εθνική Ελλάδος και στο ποδόσφαιρο. Κυρίως διαθέτει χιλιάδες ανθρώπους που αγαπούν την Εθνική, θέλουν να την βλέπουν όσο συχνότερα γίνεται και είναι έτοιμοι να τη βοηθήσουν, γεμίζοντας το Στάδιο στους αγώνες της.

Θεωρώ ότι εφόσον υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές, θα βρεθεί ο τρόπος ώστε να ξεκινήσουν σύντομα οι βελτιωτικές παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το Παγκρήτιο Στάδιο πανέτοιμο να φιλοξενήσει την Εθνική".

Νωρίτερα, οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ είχαν πραγματοποιήσει νέα αυτοψία στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς, τους ανέλυσε το κόστος των απαιτούμενων εργασιών.
Keywords