Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο (photos)

Με μεγάλη παρουσία κόσμου ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ το Σάββατο στην Καμάρα.

Οι φίλοι του «Δικέφαλου του Βορρά», διαμαρτυρήθηκαν για τις τελευταίες αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης και στην συνέχεια έκαναν πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου θα παρακολουθήοσυν σε γιγαντοοθόνες το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στο συλλαλητήριο υπήρξαν ομιλίες από μέλη των τμημάτων του συλλόγου, παλαιμάχους αλλά και πολιτικούς.

«Θέλουμε τον ΠΑΟΚ
πρωταθλητή στα γήπεδα και όχι στα νοσοκομεία και στα δικαστήρια», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Α.Σ. Θανάσης Κατσαρής, ενώ ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Μαλεζάς (παρών μαζί με τους Πέλκα και Μαουρίσιο), τόνισε: «Δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο με αυτά που κάνουν. Το σημαντικό είναι ότι είστε εδώ μαζί μας. Θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Κανονικά ετοιμαζόμασταν για φιέστα και ερχόμαστε εδώ να αντιδράσουμε για την κλοπή του πρωταθλήματος που αξίζαμε και το δείξαμε στους αγωνιστικούς χώρους».

Ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Τέλης Ζουρνατζίδης είπε: «Πολλά χρόνια τώρα, αλλά ειδικά τους τελευταίους μήνες δύο λέξεις γυρνάνε στο μυαλό μας. Ως εδώ! Φτάνει! Είμαστε όλοι ένα για να κερδίσουμε αυτό τον πόλεμο. Θα δώσουμε τα πάντα για να δικαιωθεί η ομάδα μας. Κλείσανε την Τούμπα; Θα πάμε στο Παλατάκι; Τα κλείνουν όλα; Θα βγούμε στο δρόμο!».

Από πλευράς παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ο Κούλης Αποστολίδης τόνισε: «Σήμερα ο ΠΑΟΚ δίνει ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση, όσο τα παιχνίδια δεν παίζονται εντός γραμμών, όσο δεν υπάρχει ισότητα, ο ΠΑΟΚ θα διεξάγει έναν έντιμο και διαρκή αγώνα».

Ο παλαίμαχος Γιώργος Τουρσουνίδης με την σειρά του είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και ισχυρός και με αρωγό τον κόσμο, εσάς, θα στείλουμε μήνυμα ότι θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο. Δεν μπορούν να φανταστούν πού μπορούμε να φτάσουμε. Το πρωτάθλημα το πήραμε εμείς, δε μπορεί να μας το κλέψει κανείς στα δικαστήρια με τα ρολά και τα χαρτάκια. Μπροστάρης ο Ιβάν Σαββίδης, να τον βοηθήσουμε όλοι».

Ο εκπρόσωπος του ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος τόνισε: «Πέρσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ είπα στον Ιβάν Σαββίδη ότι τη νέα σεζόν έχει σειρά το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας άφησαν. Δε θα τους περάσει».

Τέλος, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αρ. Φωκάς είπε: «Φέτος θα το πάρουμε ή εμείς ή κανείς».

Δείτε σχετικά στιγμιότυπα:
Keywords
Τυχαία Θέματα