Ολλανδία: Ο Νόπερτ δεν φοβάται τον Μέσι

Αν δεν παρακολουθούσε κανείς το Ολλανδικό πρωτάθλημα, δεν θα γνώριζε ποιός είναι ο Άντρις Νόπερτ ο τερματοφύλακας των Οράνιε.

Στο Παγκόσμιο κύπελλο έκανε το ντεμπούτο του και μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικός. Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε πως ενάμισι χρόνο αφού δεν είχε ομάδα να αγωνιστεί, θα ήταν βασικός στην Ολλανδία του Λουίς Φαν Χάαλ.

“Είναι όλα καινούρια για εμένα. Αλλά το διασκεδάζω. Πρέπει απλά να συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου. Ευτυχώς όλοι στην ομάδα είναι καλοί και το προπονητικό τιμ

και οι συμπαίκτες μου. Αλλά ναι, είναι ένας καινούριος κόσμος για εμένα αλλά δεν θα συμπεριφερθώ διαφορετικά”.

Σε λιγες ημερες ο Νόπερτ θα μπει στο γήπεδο για το πιο σημαντικό ματς της καριέρας του με αντίπαλο την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

“Σίγουρα δεν θα φοβηθώ. Το αγχος αν έρθει, θα έρθει την ιδανική ώρα και πάντα το θεωρώ καλό. Πάντα λέω πως αν δεν νιώθεις ανταγωνιστικά καλύτερα να παραιτηθείς. Έχω το άγχος του ανταγωνισμού και αυτό μου μοιάζει φυσιολογικό” δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο ψηλότερος παίκτης της διοργάνωσης.

Ο Νόπερτ ρωτήθηκε για την περίπτωση να βρει απέναντί του τον Μέσι από το σημείο του πέναλτι.

“Ο Μέσι είναι άνθρωπος. Όπως και εμείς. Ξέρετε ότι και αυτός χάνει πέναλτι και αυτό έχει ήδη γίνει στο τουρνουά. Φυσικά και είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά σίγουρα μπορώ να του πιάσω πέναλτι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα