Ολιβέιρα: “Αισθάνομαι θυμωμένος…”

Εξήγηση για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (2/10) στην Τούμπα έψαχνε να βρει και δεν μπορούσε ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά το τέλος του ντέρμπι. Στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA δεν έκρυψε ο Πορτογάλος επιθετικός του “Δικέφαλου” ότι αισθάνεται θυμωμένος για το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του προηγήθηκε νωρίς με δικό του γκολ και επέβαλε το ρυθμό της.

Είπε

αρχικά ο Ολιβέιρα: “Αισθάνομαι θυμωμένος… Δεν μπορώ να εξηγήσω τους λόγους αυτής της ήττας. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, τους πιέσαμε σωστά, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν. Είχαμε την κατοχή, επιβληθήκαμε, βρήκαμε γκολ και είχαμε και άλλες ευκαιρίες”.

Και συνέχισε: “Δεν μπορώ να εξηγήσω την αλλαγή στη συνέχεια του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν από το πουθενά. Μετά έβαλαν γκολ με πέναλτι… Γενικότερα δεν χάσαμε τον έλεγχο. Είναι πραγματικά ανεξήγητο, λοιπόν, που χάσαμε αυτό το παιχνίδι και είμαι πολύ θυμωμένος γι’ αυτό που έγινε”.

Να σημειωθεί σχετικά με τις ενοχλήσεις, που ένιωσε ο Ολιβέιρα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και εξαιτίας αυτών έγινε αλλαγή στο 57ο λεπτό του ντέρμπι, ότι η πρώτη εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι εξαιρετικά ανησυχητικό. Περισσότερο ήταν πρόβλημα που δημιούργησαν κάποιες κράμπες που έπαθε ο παίκτης νωρίτερα στο παιχνίδι, λόγω της μεγάλης έντασης μετά από μακρόχρονη αποχή από τέτοιου είδους καταπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα