Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο «Ολντ Τράφορντ»

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σεβίλλη στο «Ολντ Τράφορντ» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης, για το Champions League (21:45). Το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης στην Ανδαλουσία αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν τον πρώτο λόγο, λόγω έδρας. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα παραταχθεί χωρίς τους Τζόουνς, Ερέρα, Ρόχο και Μπλιντ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των
Πογκμπά και Ιμπραΐμοβιτς. Από την άλλη πλευρά, ο Βιντσέντζο Μοντέλα δεν υπολογίζει στους Νάβας και Κόρκια, ενώ την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τον Καρίκο. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρα, η Ρόμα θα φιλοξενήσει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο «Ολίμπικο», με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση. Οι «τζιαλορόσι» δεν θα έχουν στη διάθεσή του τους Καρσντορπ και Ζόναταν Σίλβα. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους Σρνα, Κριβτσόφ και Μαλίσεφ. Οι δυο αντίπαλοι είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους και το 2011, με την ουκρανική ομάδα να παίρνει την πρόκριση με δυο νίκες (3-2 και 3-0). Το 2006 οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί στη φάση των ομίλων, με τη Σαχτάρ να κερδίζει 1-0 εντός έδρας και τη Ρόμα να παίρνει ρεβάνς στην έδρας της επικρατώντας 4-0. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο (Ισπανία).
Keywords
Τυχαία Θέματα