Όλα τα βλέμματα στο Παρίσι

Η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των φιλάθλων, στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών αγώνων για τη φάση των «16» του Champions League (21:45). Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης ταξίδεψε στο Παρίσι για να υπερασπιστεί στο υπέρ της 3-1 της πρώτης αναμέτρησης και θέλει μια ακόμα νίκη, προκειμένου να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Από την πλευρά τους,
οι Παριζιάνοι εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη μεγάλη ανατροπή, που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ουνάι Έμερι δε θα έχει στη διάθεσή του τον Νεϊμάρ Τζούνιορ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και τη θέση του στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Ζινεντίν Ζιντάν από την πλευρά του θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Μόντριτς και Κρόος. Αν δεν καταφέρουν να αγωνιστούν, τότε τις θέσεις τους θα πάρουν οι Κόβασιτς και Ίσκο. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία).

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει στο «Άνφιλντ» την Πόρτο, στη ρεβάνς της νίκης της 5-0 στο «Ντραγκάο». Ο αγώνας έχει μετατραπεί σε τυπική διαδικασία, μετά το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης, με τον Γιούργκεν Κλοπ να σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς παίκτες, εν όψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο Σάββατο. Εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο ματς έχει τεθεί ο Βαϊνάλντουμ. Από την άλλη πλευρά, η πορτογαλική ομάδα θα παραταχθεί κόντρα στους «κόκκινους», χωρίς τους Τέλες, Σοάρες, Ντανίλο και Μαρέγκα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία).
Keywords
Τυχαία Θέματα