Όλα τα παιχνίδια του PlayStation 4 που υποστηρίζουν Cross-Play

Παίξτε όπου και αν είστε.

Μια γενιά πριν, θα ήταν αδιανόητο να έχουμε πολλαπλές κονσόλες να παίξουν online μεταξύ τους, σε μερικά από τα μεγαλύτερα multiplayer βιντεοπαιχνίδια. Τώρα, είναι σχεδόν αδιανόητο να μην το έχουμε. Οι παίκτες επιμένουν όλο και περισσότερο να μπορούν να παίζουν τα αγαπημένα τους ανταγωνιστικά και co-op παιχνίδια με άλλους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα, και οι third party προγραμματιστές είναι εκεί για να εκπληρώσουν αυτή την επιθυμία, όπως

στο Call of Duty: Modern Warfare.

Με την είσοδο της Sony στα λημέρια του cross-play, ίσως είναι δύσκολο να καταλάβετε ποια παιχνίδια υποστηρίζουν το cross-play και ποια όχι. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο PlayStation 4 με φίλους σε άλλες πλατφόρμες.

PlayStation 4 Games με Cross-Play Fortnite (PS4, Xbox One, Switch, PC, Mobile) Dauntless (PS4, Xbox One, Switch, PC) SMITE (PS4, Xbox One, Switch, PC) Rocket League (PS4, Xbox One, Switch, PC) Paladins (PS4, Xbox One, Switch, PC) Realm Royale (PS4, Xbox One, Switch, PC) [Οκτώβριο] Call of Duty: Modern Warfare (PS4, Xbox One, PC) [25 Οκτωβρίου] DC Universe Online (PS4, PC) Disc Jam (PS4, PC) EVE: Valkyrie (PS4, PC) Final Fantasy XIV (PS4, PC) Street Fighter V (PS4, PC) Ultimate Chicken Horse (PS4, PC)

Πρόκειται για μια λίστα που συνεχώς μεγαλώνει, αλλά το full cross-play με τις άλλες κονσόλες προχωρά γοργά, από τότε που η Sony άρχισε να ασχολείται με αυτό πριν από λίγο καιρό. Με το Call of Duty: Modern Warfare και Fortnite να οδηγούν τον αγώνα, είναι δεδομένο πως θα δούμε περισσότερα σύντομα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Ο κόσμος του Nier: Automata έρχεται στο Final Fantasy 14: Shadowbringers To Final Fantasy 7 Remake θα περιέχει 'Classic' Battle Mode Call of Duty: Modern Warfare: H Beta κάνει νύξεις για Lootboxes

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα