Οκτώ νέες ταινίες... οι εξής δύο

Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, οι εταιρείες διανομής φαίνονται αποφασισμένες να κυκλοφορήσουν οτιδήποτε έχει περισσέψει στα συρτάρια τους. Έτσι η καινούργια κινηματογραφική εβδομάδα μας υποδέχεται με μία ομοβροντία οκτώ νέων ταινιών, οι περισσότερες εκ των οποίων κυμαίνονται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Ευχάριστες εξαιρέσεις το φιλμ «Ένα Όμορφο Αγόρι» και το ντοκιμαντέρ «Make

The Economy Scream».

Η 91η Τελετή Απονομής των Όσκαρ μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά οι Υποψήφιες Ταινίες ακόμα κυκλοφορούν στις ελληνικές αίθουσες, όπως το αξιόλογο «Ένα Όμορφο Αγόρι» του Φέλιξ Φον Γκρόνιγκεν, με πρωταγωνιστές τους Στιβ Κάρελ και Τιμοτέ Σαλαμέ, να κερδίζουν εύκολα τον τίτλο της καλύτερης ταινίας της εβδομάδας.

Για όσους αγαπούν το ντοκιμαντέρ και θέλουν να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει στη Βενεζούελα, σας προτείνουμε το «Make The Economy Scream» του Άρη Χατζηστεφάνου, το οποίο είδαμε στην παγκόσμια πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη και από σήμερα προβάλλεται στον Κινηματογράφο Τριανόν.

Η εβδομάδα διαθέτει φυσικά και εντυπωσιακό blockbuster, με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Μπρι Λάρσον («Το Δωμάτιο»), να μας συστήνεται πλέον ως «Captain Marvel». Ενώ για όσους επιθυμούν κάτι πιο σκοτεινό και ατμοσφαιρικό, ο Βενσάν Κασέλ («Το Μίσος»), είναι ο «Τυχοδιώκτης του Παρισιού» του Ζαν Φρανσουά Ρισέ. Αναλυτικά:

«Ένα Όμορφο Αγόρι» (Beautiful Boy - 2018) του Φέλιξ Φον Γκρόνιγκεν (Η.Π.Α.)


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα