Οι τρεις στόχοι του Άρη

Ενίσχυση σε τρεις θέσεις είναι ο βασικός στόχος του Άρη στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, εν όψει της συνέχειας της τρέχουσας σεζόν. Οι "κίτρινοι" αναζητούν έναν παίκτη για κάθε μία γραμμή, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες, ώστε να προσθέσουν καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Αρχής γενομένης από την άμυνα, η αναζήτηση των "κίτρινων" εκεί αφορά σε έναν οπισθοφύλακα, ο οποίος θα μπορεί να καλύπτει και τα δύο άκρα. Βεβαίως, αυτό δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, καθώς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να βρεθεί
τέτοιος παίκτης, που να μπορεί να παίζει και αριστερά, αλλά και δεξιά, όμως, αυτό είναι το ιδανικό σενάριο.

Στη μεσαία γραμμή, η στόχευση είναι να βρεθεί παίκτης, ο οποίος να έχει ανασταλτικά καθήκοντα, αλλά να μπορεί παράλληλα και να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας επιθετικά, καλύτερα από ό,τι το κάνουν οι υπάρχοντες (δηλαδή, οι Μπάσα, Σιώπης και Ματίγια). Ουσιαστικά, αυτό που θέλουν οι "κίτρινοι" είναι να αποκτήσουν ένα καλό "εξάρι", με οργανωτικές δυνατότητες, ώστε να αξιοποιηθεί καλύτερα η -ιδιαίτερα ποιοτική- επιθετική τετράδα (Γκάμα, Γκαρσία, Ντιγκινί, Γιουνές).

Στην επιθετική γραμμή, η βασική αναζήτηση είναι για παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται στον άξονα, θα έχει δυνατότητα να παίξει φορ, δηλαδή, όμως, παράλληλα θα μπορεί να παίζει και εκτός περιοχής, περιφερειακά. Με δεδομένο ότι υπάρχει επιθετικός περιοχής, ο Γιουνές, αυτό που θέλει η τεχνική ηγεσία του Άρη είναι να βρεθεί παίκτης, που να μπορεί να παίζει δεύτερος, πίσω και γύρω από αυτόν.
Σε ό,τι αφορά στον Μερτζίμ Μάβραϊ, ναι μεν οι "κίτρινοι" θέλουν να τον αποδεσμεύσουν, καθώς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, όμως, αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει. Ο Αλβανός παίκτης, όπως λένε οι πληροφορίες, εγείρει οικονομικές απαιτήσεις για να λύσει τη συνεργασία με τους "κίτρινους", οπότε η υπόθεση δεν φαίνεται εύκολη. Εκτός αν βρεθεί ομάδα, η οποία θα είναι διατεθειμένη να καλύψει το συμβόλαιό του και να ανοίξει το δρόμο της αποδέσμευσης στους "κίτρινους". Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα