Οι πρώτες εκτιμήσεις γύρω από την ισχύ του PS5

Οι μετρήσεις μίλησαν.

Ένα νέο βίντεο, που ήρθε στο "φως" από τον Takashi Mochizuki του Wall Street Journal, αποκαλύπτει για πρώτη φορά, τα επίπεδα "ισχύος" στα οποία θα φτάνει το PlayStation 5.

Για την ακρίβεια, ο Mochizuki δημοσίευσε στο Twitter ένα επίσημο βίντεο της Sony, όπου η εταιρεία συγκρίνει τις "αποδόσεις των PS4

Pro εναντίον του next-gen PlayStation".

Επίκεντρο αυτής της "επίδειξης" ήταν τα loading times των δύο κονσολών χρησιμοποιώντας το Marvel's Spider-Man, της οποίας τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ό,τι ανέφερε ο Mark Cerny στην προηγούμενη του συνέντευξη στο Wired, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.


Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η ονομασία "PlayStation 5" ή "PS5" δεν χρησιμοποιήθηκε στο εν λόγω βίντεο, παρά μόνο ο τίτλος "next-gen hardware", για τις ανάγκες διαφοροποίησης ανάμεσα στην επερχόμενη και την "παλαιότερη" κονσόλα.

Για περισσότερα νέα σχετικά με τη νέα γενιά κονσολών, που βρίσκεται "προ των πυλών", μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και μετά το Endgame κάθεται και κλαίει σε μια σπηλιά, δίπλα στα παλιά συμβόλαια συνεργασίας των Robert Downey Jr και Chris Evans με τη Marvel Studios.

IGN GreeceH Sony είναι έτοιμη για την επόμενη γενιά κονσολώνSuper Cane Magic Zero - Release Date TrailerUnruly Heroes - Announce Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα