Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις κόμικ από το SDCC 2018

Μια δυνατή χρονιά μας περιμένει...

Στο SDCC 2018 ανακοινώθηκαν αρκετά κόμικ νέα και πόσα ακόμα, οπότε δεν θα ήταν απίθανο να έχει χαθεί στον πανικό κάτι σημαντικό. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο σημαντικές κόμικ ανακοινώσεις που έγιναν στο event:

Οι Grant Morrison και Liam Sharp αναλαμβάνουν το "The Green Lantern" To IGN
αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για την νέα σειρά "The Green Lantern" που έχουν αναλάβει ο συγγραφέας Grant Morrison (Batman, All-Star Superman) και ο καλλιτέχνης Liam Sharp (The Brave and the Bold: Batman and Wonder Woman). Διαβάστε πώς η νέα σειρά επιστρέφει στις ρίζες του Hal Jordan.

Το Heroes in Crisis της DC θα βασίζεται σε προβλήματα του πραγματικού κόσμου

ο συγγραφέας Tom King αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το επερχόμενο γεγονός με τους καλλιτέχνες Clay Mann και Mitch Gerads, "Heroes in Crisis". Το "Heroes in Crisis" θα παρουσιάσει μία νέα τοποθεσία του σύμπαντος της DC, το λεγόμενο Sanctuary (Άσυλο), ένα τεχνολογικά προηγμένο θεραπευτικό κέντρο για σούπερ ήρωες με σκοπό να τους δώσει τη βοήθεια που χρειάζονται να αντιμετωπίσουν τα σωματικά και ψυχολογικά τους τραύματα. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Η επιστροφή του Shazam!

H DC ανακοίνωσε ότι ο Geoff Johns, γνωστός από την δουλειά του με τους Green Lantern, Aquaman, Flash κι άλλους, επιστρέφει για ένα νέο κόμικ "Shazam!". Η νέα σειρά θα φέρει πίσω την οικογένεια Shazam, που είχε χρησιμοποιηθεί προηγουμένως στο New 52 relaunch. Μάθετε την ημερομηνία κυκλοφορίας κι άλλες πληροφορίες εδώ.

O "χαμογελαστός" Batman To πρόσφατο crossover με τίτλο "Dark Nights: Metal" έφερε στον προσκήνιο έναν τρομακτικό νέο κακό στο πρόσωπο του Batman Who Laughs, μιας διεστραμμένης μορφής του Batman που γίνεται ο Joker. Ο χαρακτήρας θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας νέας σειράς μικρού μήκους από τον σεναριογράφο Scott Snyder με την καλλιτεχνική επιμέλεια να αναλαμβάνει ο Jock. Το "The Batman Who Laughs" είναι μια σειρά τρόμου στην οποία ο Batman βρίσκεται αντιμέτωπος με την διεστραμμένη εκδοχή του.

Νέο κόμικ Dr. Horrible από τον Joss Whedon

Το "Dr. Horrible's Sing-Along Blog" ήταν ένα μιούσικαλ που δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ και έλεγε την ιστορία του Dr. Horrible (Neil Patrick Harris), ενός υπερκακού, της νέμεσις του, Captain Hammer (Nathan Fillion) και της Penny (Felicia Day), μιας απλής κοπέλας και το κοινό τους ερωτικό ενδιαφέρον.

Στο νέο κόμικ, η χειρίστρια του χρόνου, Hourglass, έχει μπλέξει και καλεί τους Dr. Horrible και Captain Hammer για να την βοηθήσουν.

Ισοπαλία στα βραβεία Eisner

Πρόκειται ουσιαστικά για τα Όσκαρ του κόσμου των κόμικς με τα βραβεία αυτά να επιβραβεύουν τα καλύτερα βιβλία, δημιουργούς αλλά και εμπόρους της χρονιάς που μας πέρασε. Οι πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις από τα βραβεία της φετινής χρονιάς είναι ότι οι Tom King ("Batman", "Mister Miracle") και Marjorie Liu ("Monstress") ισοβάθμισαν για το βραβείο Best Writer. Δείτε αναλυτικά την λίστα με τους νικητές.

Marvel Digital Originals βασισμένα στις τηλεοπτικές σειρές της Marvel

Η Marvel Comics ξεκινά μια νέα σειρά ψηφιακών κόμικς, τα "Marvel Digital Originals", που θα περιλαμβάνουν ήρωές της από την τηλεόραση.

Tα MDO κόμικς θα διαφέρουν από τις κλασικές physical σειρές. Τα εκδιδόμενα σε χαρτί τεύχη είναι συνήθως 20 σελίδες, αλλά τα MDO θα είναι 40 σελίδες σε τρία τεύχη. Mάθετε περισσότερα για τις πρώτες ιστορίες που ανακοινώθηκαν με τους Jessica Jones, Luke Cage κι άλλους.

Πανικός από αραχνάθρωπους!

Aρκετά νέα κόμικ ανακοινώθηκαν από τον κόσμο του Spider-Man, μεταξύ των οποίων νέες ομάδες, ένας κλασικός κακός που αποκτά την δική του σειρά και η Spider-Gwen που αλλάζει σουπερ ηρωικό όνομα στο νέο της κόμικ.

Mια νέα επική τριλογία Star Wars Τα κόμικς "Star Wars" της Marvel έχουν καλύψει μια μεγάλη περίοδο του χρονικού του franchise, από τα prequels στην original τριλογία και στις νέες ταινίες. Για πρώτη φορά όμως, θα εκδώσουν ένα κόμικ που θα προσπαθήσει να καλύψει και τις τρεις αυτές περιόδους..."συγχρόνως".

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΠώς το Cyberpunk 2077 επηρεάστηκε από την "επιτραπέζια" προέλευση τουΤι μάθαμε για το Fallout 76 από τον χάρτη τουΠέντε παιχνίδια του Switch που θα μπορούσαν να μπουν στο Nintendo Switch Online

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα