Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας και μία σπάνια επανέκδοση!

Τι κι αν μπήκαμε πλέον στο καλοκαιράκι, με τις εξετάσεις των μαθητών προ των πυλών και την προεκλογική περίοδο εν εξελίξει, οι εταιρείες διανομής συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τους θεατές με νέες ταινίες. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε την έναρξη του 9ου Θερινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου, καθώς και το Ταινιόραμα 2019, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι η κινηματογραφική έξοδος μετατρέπεται και πάλι σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες...

Οκτώ νέες ταινίες κυκλοφορούν στις Αίθουσες, συν μία σπάνια επανέκδοση και μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν στο blockbuster,

«X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» του Σάιμον Κίνμπεργκ, ωστόσο η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, διαθέτει κάποιες πραγματικά αξιόλογες ταινίες.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ λάμπει στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Βανέσσα Φιλό, διαθέτοντας «Ένα Αγγελικό Πρόσωπο». Ενώ στο σουρεαλιστικό «Ποιός Σκότωσε Τη Λαίδη Γουίνσλεϊ», ο Χινέρ Σαλίμ παρουσιάζει με γερές δόσεις μαύρου χιούμορ μία κλασική αστυνομική περιπέτεια, που όμως εξετάζει παράλληλα τη θέση των Κούρδων, αλλά και της γυναίκας, στην τουρκική κοινωνία.

Στο Υποψήφιο για Όσκαρ φιλμ, «Σύνορα» από τη Σουηδία, ο Αλί Αμπάσι παρουσιάζει μία εκρηκτική και πρωτότυπη ιστορία, ενώ σε επανέκδοση κυκλοφορεί το «Αντίο Φίλε» του Ζαν Ερνάν, που φέρνει αντιμέτωπους στην μεγάλη οθόνη, τον Αλέν Ντελόν και τον Τσαρλς Μπρόνσον.

Αναλυτικά:


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα