Οι καλύτεροι της Μπουντεσλίγκα!

Όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη και βέβαια κάποιοι παίκτες ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και την προσφορά στην ομάδα τους. Εμείς σας παραθέτουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Μπουντεσλίγκα:

Τερματοφύλακας – Μάνουεκλ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου)
Αν και τραυματίστηκε χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν, ο Μάνουελ Νόιερ παραμένει ο καλύτερος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα. Έξι φορές πρωταθλητής με τη Μπάγερν, ελπίζει να ξεπεράσει με επιτυχία τον εφιάλτη
των τελευταίων 12 μηνών.
Δεξιά – Τζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου)
Είναι πολύ δύσκολο ακόμη να συγκριθεί με τον θρύλο της Μπάγερν Φίλιπ Λαμ. Όμως ο 23χρονος έχει ωριμάσει γρήγορα και αποτελεί σταθερή δυναμική στην ομάδα του..

Κεντρικός Αμυντικός - Νάλντο (Σάλκε)
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μπορεί να μην είναι αντικειμενικά παγκόσμιας κλάσης, αλλά ήταν ασφαλώς ανεκτίμητος για την ομάδα του την περασμένη σεζόν, τόσο ως αμυντικός γενικό όσο και για τους κινδύνους που δημιουργου΄σε στην αντίπαλη περιοχή με την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι και τις πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ.

Κεντρικός Αμυντικός - Mατς Χούμελς (Μπάγερν Μονάχου)
Mats Hummels (Μπάγερν Μονάχου)
Παά τα δεινά της σημερινής Μπάγερν, ο Χούμενλς είναι ο πιο πλήρης αμυντικός των Βαυαρών καλός με την μπάλα, ισχυρός στην αντιμετώπιση του αντιπάλου, παίρνει σχεδόν πάντα την κατάλληλη θέση και είναι ένας κίνδυνος για την αντίπαλη περιοχή..

Αριστερός Μπακ – Νταβίντ Αλάμπα (Μπάγερν Μονάχου)
Έχοντας εμφανιστεί από τις ακαδημίες της Μπάγερν πριν από 8 χρόνια, ο Αυστριακός έχει εξελιχθεί από τότε ως ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στη θέση του. Η λαμπρή χημεία του με τον Φρανκ Ριμπερί τον κάνει επίσης έναν εφιάλτη για την αντίπαλη άμυνα.

Αριστερός μέσος - Μάρκο Ρόις (Μπορούσια Ντόρτμουντ)
Ο Φρανκ Ριμπερί είναι εξίσου καλός, αλλά είναι λιγότερο σημαντικός για τη Μπάγερν από τον Ρόις για την Ντόρτμουντ. Ηγετική μορφή, ο ρυθμός και η ακρίβεια του Ρόις τον κάνουν ειδικό στην δημιουργία αντεπιθέσεων.

Κεντρικός μέσος – Άξελ Βίτσελ (Μπορούσια Ντόρτμουντ)
Μια ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού, ο Βίτσελ ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσδοκίες στο Ντόρτμουντ, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην μεσαία γραμμή στα πλάνα του Φαβρ. Ο Βέλγος διεθνής σκόραρε δύο γκολ τον Αύγουστο και έφερε ηρεμία και σταθερότητα στο κέντρο του Ντόρτμουντ.

Επιθετικός Μέσος – Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου)
Η φόρμα του σταθερή τα τελευταία χρόνια, στα καλύτερα του, ο Μίλερ είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στον κόσμο στη θέση του. Έχει «αγγίξει» τον μύθο του Γκερντ Μίλερ, ένας παίκτης που εκτός από την συνεισφορά του στο σκοράρισμα, έχει μοιράσει 106 ασίστ σε λιγότερες από 300 εμφανίσεις πρωταθλήματος.

Δεξιός Μέσος- Τζέιντον Σάντσο (Μπορούσια Ντόρτμουντ)
Στα 18 του χρόνια, είναι ήδη ένας παίκτης που δείχνει πολύ μεγάλη ωριμότητα. Αν και τις περισσότερες φορές έχει έρθει από τον πάγκο, έχει σκοράρει μία φορά και έχει μοιράσει 8 ασίστ.

Επιθετικός- Άντε Ρέμπιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)
Πολύ δυνατός και έξυπνος παίκτης ο Ρέμπιτς έχει γίνει «ήσυχο» πλεονέκτημα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας μάλιστα 2 γκολ στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον της Μπάγερν την περασμένη σεζόν και έχοντας βάλει τρία γκολ ήδη φέτος. Ήταν επίσης φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία το καλοκαίρι.

Επιθετικός - Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου)
Ένας από τα καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, είναι ίσως το σημαντικότερο πλεονέκτημα της Μπάγερν Μονάχου. Ένας γεννημένος σκόρερ, μπορεί επίσης να κρατήσει καλά την μπάλα και να μετακινηθεί προς τα αριστερά όταν είναι απαραίτητο. Αναδείχτηκε 1ος σκόρερ της Bundesliga για τρίτη φορά την περασμένη σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα