Οι Ίβηρες της ΑΕΚ (pics)

Σε αναζήτηση προπονητή για τρίτη φορά μέσα σε σχεδόν έναν χρόνο βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία μετά τον Ουζουνίδη και τον Χιμένεθ θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, το οποίο θα είναι ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 46χρονος τεχνικός θα είναι ο διάδοχος του Μανόλο Χιμένεθ και ταυτόχρονα θα γίνει ο τρίτος Πορτογάλος στην ιστορία της ομάδας και πέμπτος από την Ιβηρική χερσόνησο. Από εκεί που προερχόταν και ο προηγούμενος δηλαδή.

Ποιοι ήταν οι προηγούμενοι;

Πιο πρόσφατος και πιο πετυχημένος
ο Μανόλο Χιμένεθ. Με ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, ένα Κύπελλο και 145 συνολικά παιχνίδια στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο που τον φέρνουν και στην 3η θέση των προπονητών όλων των εποχών στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι επιδόσεις του Χιμένεθ:

Ακολουθεί ο Φερνάντο Σάντος, με τον Πορτογάλο προπονητή να κάθεται τρεις γεμάτες χρονιές στον πάγκο της Ένωσης και συνολικά 137 αγώνες.

Οι επιδόσεις του Φερνάντο Σάντος:

Στην τρίτη θέση συναντάμε τον Λορένθο Σέρα Φερέρ, ο οποίος ήρθε στην ΑΕΚ επί εποχής Ντέμη Νικολαϊδη. Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα μέτρησε 71 παρουσίες στον πάγκο του «Δικεφάλου» με 39 νίκες, 12 ισοπαλίες και 20 ήττες.

Οι επιδόσεις του Λορένθο Σέρα Φερέρ:

Τελευταίος και καταιδρωμένος και πλήρως αποτυχημένος ο Ζοσέ Μοράις, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στις 22 Οκτωβρίου του 2016 και απολύθηκε στις 18 Ιανουρίου του 2017.

Οι επιδόσεις του Ζοσέ Μοράις:
Keywords
Τυχαία Θέματα