Οι Ισραηλινοί… τελείωσαν τη μεταγραφή Πλάνιτς στην ΑΕΚ

Το φλέρτ ΑΕΚ–Πλάνιτς κρατάει εδώ και αρκετές εβδομάδες και όπως φαίνεται και υποστηρίζουν στο Ισραήλ η μεταγραφή του Σέρβου στόπερ στην Ένωση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Οι άνθρωποι της Μακάμπι Χάιφα εκτιμούν πως δύσκολα θα μπορέσουν να διατηρήσουν τον 30χρονο στόπερ στο ρόστερ τους και μάλιστα ήδη κινούνται για τον αντικαταστάτη του ο οποίος θα είναι ο Νέναντ Τσβέτκοβιτς της Ασντόντ.

Η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Πλάνιτς από την ΑΕΚ είναι εξαιρετική και η Μακάμπι Χάιφα δεν

μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του, ωστόσο φαίνεται πως κερδίζει χρόνο για να τον κρατήσει στα κρίσιμα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα, η διοίκηση της ισραηλινής ομάδας, αρχίζει να διαπιστώνει πως το πάνω χέρι στην περίπτωση του Πλάνιτς το έχει η Ένωση και πως είναι εξαιρετικά δύσκολο ο παίκτης να συνεχίσει στην ομάδα τους με τους κιτρινόμαυρους να είναι το ξεκάθαρο φαβορί, καθώς η πρόταση της ΑΕΚ προς τον Σέρβο, η οποία ανεβάζει τουλάχιστον κατά 50% τις απολαβές του σε σχέση με το τωρινό συμβόλαιο του, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση και πως θα καμφθούν τελικά οι αντιστάσεις του ισραηλινού συλλόγου.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά τα παιχνίδια της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League καθώς η ισραηλινή ομάδα θέλει να έχει τον Σέρβο στόπερ στα δύο αυτά ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα