Οι ημερομηνίες της beta του Fallout 76

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Bethesda ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διαθεσιμότητας της beta του Fallout 76 σε όλες τις συμβατές με αυτό πλατφόρμες, προετοιμάζοντας το κοινό για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 14 Νοεμβρίου.

Η αρχή θα γίνει με τα Xbox One στις 23 Οκτωβρίου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα "μπουν στο χορό" τα PlayStation 4 και PC, στις 30 Οκτωβρίου.

Η

παραγωγός εταιρεία θέλει τους παίκτες να κάνουν το παιχνίδι, κυριολεκτικά "φύλλο και φτερό". Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, οι servers του παιχνιδιού δεν θα είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, με σκοπό το σύνολο των beta testers να συνδεθεί ταυτόχρονα σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Οι ακριβείς ώρες διαθεσιμότητας των servers θα γίνονται γνωστές στα @Fallout και @bethesdastudios accounts στο Twitter, όπως και στα Bethesda forums και Status Page.

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν στο ίδιο σημείο, δηλαδή "ασφαλείς" μέσα στο Vault 76, ενώ η Bethesda δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει πιθανά προβλήματα, που μπορεί να εμφανιστούν.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN Greece Το Fallout 76 δεν θα υποστηρίζει cross-platfortm play Fallout 76: Μαθεύτηκε η ονομασία του νέου χάρτη Fallout 76: H Bethesda δίνει λεπτομέρειες για το Campaign

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα