Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου ζητούν επισήμως την επιμέλεια της Λυδίας – Ασφαλιστικά μέτρα στους γονείς της Καρολάιν

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, με τους γονείς του καταδικασμένου δολοφόνου να ζητούν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη και ζητούν να αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς της Καρολάιν και να δοθεί στους ίδιους. Ζητούν ακόμη την αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας με την μικρή Λυδία.

Το πρωί της

Τρίτης οι γονείς του Αναγνωστόπουλου μετέβησαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδουν για να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο του 2021 εκδόθηκε οριστική απόφαση που ανέθετε την επιμέλεια της μικρής Λυδίας στους γονείς της Καρολάιν, αναγνωρίζοντας και δικαίωμα επικοινωνίας με τους γονείς του δράστη.

Η μητέρα της άτυχης Καρολάιν, Σούζαν, μετεγκαταστάθηκε πρόσφατα μαζί με τη Λυδία στις Φιλιππίνες, ενώ είχε ζητήσει να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας του παιδιού με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου και να γίνεται μόνο μέσω skype.

Υπενθυμίζεται ότι ο χαροκαμένος πατέρας της Καρολάιν είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 για την εγγονή του, και για το γράμμα που έλαβε από τον δολοφόνο της κόρης του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. “Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό η Λυδία να μεγαλώσει με τους γονείς του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της” είπε αρχικά.

“Η Λυδία είναι πολύ χαρούμενη, μιλάμε μέσω Face Time συχνά. Μένει με την θετή κόρη μου, η οποία είναι διάσημη καλλιτέχνης στις Φιλιππίνες και με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι επιχειρηματίας. Έχουν ένα υπέροχο σπίτι και οτιδήποτε θελήσει η Λυδία, είναι εκεί για εκείνη. Έχει τρία παιδιά που είναι καλοί φίλοι με την Λυδία, παίζουν μαζί. Προσφωνεί την θετή μου κόρη μαμά και τον άνδρα της, μπαμπά. Τα παιδιά της, τα βλέπει ως αδέλφια της. Έτσι κατά τη γνώμη μου θα ήταν γελοίο να την βάλουν να μείνει με τους γονείς του δολοφόνου της μητέρας της” περιέγραψε.

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα