Οι επικεφαλείς της ΕΑ επέστρεψαν τα bonus παραγωγικότητας

"Κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε"

Επικεφαλείς της ΕΑ αποφάσισαν να επιστρέψουν τα bonus που ήταν να πάρουν, η εταιρεία δεν είχε τα αναμενόμενα έσοδα για το οικονομικό έτος 2019.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της αμερικάνικης Επιτροπής Ελέγχου Κεφαλαιαγοράς (Securities and Exchange Commission), ο CEO της εταιρείας Andrew Wilson

και άλλοι επικεφαλής αποφάσισαν από κοινού, να μην αποδεχτούν το χρηματικό bonus που θα έπαιρναν στα πλαίσια της φιλοσοφίας της εταιρείας σχετικά με την επιβράβευση των υπαλλήλων της.

Η αναφορά αποδεικνύει ένα πεσμένο οικονομικό έτος, μετά από μία τετραετία υψηλών κερδών.

"Καθότι είμαστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2019, αντιλαμβανόμαστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δυνατά σημεία της εταιρείας για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν."

Καθ'όλη την διάρκεια του οικονομικού έτους η ΕΑ κυκλοφόρησε δύο επιτυχίες, αυτές των FIFA 19 και Apex Legends. Παρ' όλα αυτά, αντιμετώπισε δυσκολίες με το νέο της τίτλο, το Anthem. Πρόσφατα ο Andrew Wilson εξήγησε ότι η BioWare, εταιρεία ανάπτυξης του Anthem, αντιμετώπισε δυσκολίες στον εντοπισμό της χρυσής τομής ανάμεσα σε μία story-driven εμπειρία και σε μία που θυμίζει περισσότερο το ύφος του Destiny.

Τέλος, όσον αφορά το Apex Legends, ο τίτλος ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον δέκατο χαρακτήρα του τίτλου, μαζί με την δεύτερη season. Κατά αυτό τον τρόπο ίσως η εταιρεία καταφέρει να έχει ένα δυναμικό ξεκίνημα για το οικονομικό έτος 2020.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN Greece Κατακόρυφη πτώση εσόδων για το Apex Legends Apex Legends Review Dataminers ανακάλυψαν Survival Mode και Hover Tanks στο Apex Legends

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα