Οι "εκλεκτοί" για το παιχνίδι στη Λάρισα

Με τις 5 μεταγραφές και 19 συνολικά παίκτες στην αποστολή, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της Κυριακής (28/1, 3μμ) στο Αλκαζάρ με τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου στόχος του ΟΦΗ είναι να συνεχίσει το σερί των τελευταίων αγωνιστικών με τις 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ώστε να μείνει κοντά στις θέσεις της ανόδου.

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (27/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές που ταξιδεύουν
στη Λάρισα

Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι : Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λεάλ,Περογαμβράκης, Οικονόμου και οι μικροί Παναγιώτου, Κοντογιάννης, Πλευράκης, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα μεταβεί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για τη Λάρισα, για το παιχνίδι. Μετά την αναμέτρηση της Κυριακής, η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα καταλύσει το βράδυ της Κυριακής.

Το πρωί της Δευτέρας (29/1) θα πετάξει από τη Θεσσαλονίκη για το Ηράκλειο.
Keywords
Τυχαία Θέματα