Οι δύο απαγορευμένες λέξεις στο Ρέντη

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του πραγματοποίησαν την προτελευταία προπόνηση της εδβομάδας εν όψει της αναμέτρησης της πέμπτης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λαμία για τη Superleague 1 (28/9, NS1HD, 19.30).

Είναι δεδομένο, όπως αναφέραμε με βάση τα όσα δείχνει καθημερινά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Πορτογάλος τεχνικός, πως θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στον βασικό κορμό του, για να αποφορτίσει πνευματικά και σωματικά τα πρόσωπα που έχουν τραβήξει κουπί το τελευταίο διάστημα.

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, μεγάλη σημασία έχει για τον Πορτογάλο τεχνικό η σωστή πνευματική σημασία για το επόμενο παιχνίδι. Έτσι έχουν απαγορευτεί... δύο λέξεις στου Ρέντη και συγκεκριμένα οι εξής: "Ερυθρός Αστέρας". Ο Πορτογάλος δεν θέλει να ακούει για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με τους Σέρβους, έχοντας επικεντρωθεί στην προετοιμασία του ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Για την ώρα, μετά την αποστολή κατασκοπείας στο Βελιγράδι, στο ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν, το επιτελείο των αναλυτών των "ερυθρόλευκων" βρίσκεται στο τελικό στάδιο σκαναρίσματος της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Μετά το παιχνίδι με τη Λαμία θα πραγματοποιηθεί καταιγισμός από βίντεο με ειδικές φάσεις της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν, όπως συνηθίζεται πριν από κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Keywords
Τυχαία Θέματα