Οι διακανονισμοί σε πρώτο πλάνο

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εξακολουθεί να προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με όλους όσοι έχουν λαμβάνειν από την ομάδα.

Η ΚΑΕ Άρης θέλει να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά της και για να το πετύχει, έχει βάλει σε πρώτο πλάνο τους διακανονισμούς των οφειλομένων. Αυτό που επιχειρούν αυτή την περίοδο ο νέος ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του
συλλόγου, Δημήτρης Γουλιέλμος, και οι συνεργάτες του είναι να έρθουν σε συμφωνία με όλους όσοι έχουν λαμβάνειν από τον Άρη, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να καταρτίσουν το σχέδιο για τη νέα σεζόν.

Οι διαπραγματεύσεις είναι συνεχείς, καθώς δεν είναι λίγα τα ανοικτά μέτωπα. Βεβαίως, συζητήσεις γίνονται και με τους έξι πρώην παίκτες της ομάδας, οι οποίοι προσέφυγαν στη FIBA, δικαιώθηκαν και ως τούτου προέκυψαν για τους «κίτρινους» έξι απαγορευτικά μεταγραφών παικτών από το εξωτερικό.

Η κατάληξη της διαδικασίας ενδέχεται να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας, για την ερχόμενη σεζόν. Εφόσον όλα κυλήσουν όπως τα έχουν κατά νου οι άνθρωποι του Άρη, είναι πολύ πιθανό να τελειώσει θετικά και το ζήτημα της παραμονής του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο και την επόμενη περίοδο. Αντιθέτως, ίσως οι «κίτρινοι» να αποκτήσουν και νέο πονοκέφαλο, αυτόν την αναζήτησης νέου προπονητή.
Keywords
Τυχαία Θέματα