Οι ανανεώσεις της Σίτι και του Πεπ (pics)

Ο Κάιλ Γουόκερ ανανέωσε την συνεργασία του έως το 2024 με την Μάντσεστερ Σίτι ακολουθώντας τον δρόμο αρκετών συμπαικτών του. Διαβάστε τους υπόλοιπους που επέκτειναν τα συμβόλαια τους με τους ''πολίτες''.

Μπερνάντο Σίλβα

Ο 24χρονος Πορτογάλος ήρθε από το Μονακό τον Μάιο του 2017 για 43.5 εκατομμύρια λίρες. Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπρόινε βοήθησε τον Σίλβα να βρει χώρο στην εντεκάδα με τον Γκουαρντιόλα να αλλάζει σύστημα για να χωρέσει έναν από τους αγαπημένους του παίκτες.

Έντερσον

Ο 25χρονος τερματοφύλακας άφησε την Πορτογαλία και την Μπενφίκα
τον Ιούνιο του 2017 με τη Σίτι να δίνει στους ''αετούς'' της Λισαβώνας 35 εκατομμύρια λίρες. Ο αναπληρωματκός γκολκίπερ της σελεσάο ανανέωσε πέρσι την συνεργασία του μέχρι το 2025.

Εμερίκ Λαπόρτ

Το πουλέν του Πεπ ήρθε για το κέντρο της άμυνας από τη χώρα των Βάσκων και το Μπιλμπάο αντί του ποσού των 57 εκατομμυρίων λιρών και τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γάλλος ανανέωσε μέχρι το 2025.

Ραχίμ Στέρλινγκ

Ο 24χρονος ταλαντούχος διεθνής Άγγλος μετακόμισε από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2015 δημιουργώντας αρκετό θόρυβο στο ''νησί''. Ο Γκουαρντιόλα τον λατρεύει και εισηγήθηκε πέρσι τον Νοέμβριο την παραμονή του μέχρι το 2023.

Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ο 27χρονος Βέλγος αναδείχθηκε παίκτης της σεζόν για την περίοδο 2017-18. Αντιμετώπισε προβλήματα με τραυματισμούς όμως παραμένει ένα πολύτιμο γρανάζι στην μηχανή των ''πολιτών''. Πέρσι τον Ιανουάριο ανανέωσε μέχρι το 2023.

Γκαμπριέλ Ζεσούς

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος άφησε την Παλμέιρας για το Μάντσεστερ στα μέσα της σεζόν 2016-17 κάνοντας 10 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Σε αρκετά παιχνίδια κατάφερε να εκτοπισει τον Κουν Αγουέρο από το αρχικό σχήμα ανανεώνονας μέχρι το 2023.

Φιλ Φόντεν

Το διαμάντι από τις ακαδημίες τελείωσε την περασμένη σεζόν με 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις βάζοντας μάλιστα και νικητήριο γκολ στο ματς με την Τότεναμ τον περασμένο Απρίλιο.Ο 19 χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.
Keywords
Τυχαία Θέματα