Ογδοη η εθνική στο ελεύθερο πρόγραμμα του ομαδικού

Την καλύτερη ως τώρα εμφάνιση από ελληνικής πλευράς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, πραγματοποίησε η εθινική ομάδα στο ελεύθερο πρόγραμμα του ομαδικού.

Οι Ολγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Βασιλική Κοφίδη, Βιολέτα Ζουζούνη, Νεφέλη Γκαγιάννη, Αννα-Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα και Γεωργία Βασιλοπούλου κατέλαβαν την όγδοη θέση στον τελικό του αγωνίσματος, συγκεντρώνοντας 83,5000
βαθμούς. Μάλιστα, κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση σε σχέση με τον προκριματικό, όπου ήταν ένατες με 83,2000β., ξεπερνώντας την ομάδα των ΗΠΑ. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ρωσία, με δεύτερη την Ουκρανία και τρίτη την Ιαπωνία.

Σήμερα διεξήχθη και το τεχνικό πρόγραμμα στο μικτό ντουέτο, όπου ανάμεσα στα πέντε ζευγάρια που συμμετείχαν ήταν και ο Βασίλης Γκορτσιλάς με τη Νικολέτα Παπαγεωργίου. Το ελληνικό δίδυμο πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και κατετάγη τέταρτο με 74,3927 βαθμούς. Το χρυσό μετάλλιο πήρε και εδώ η Ρωσία με 83,6404β., δεύτερη ήταν η Κίνα με 79,8538β. και τρίτη η Ιαπωνία με 78,7287β.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται αύριο με το ελεύθερο πρόγραμμα του μικτού ντουέτου και το κόμπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα