ΟΦΗ: Χωρίς Τσιλιανίδη και Ντε Γκουζμάν κόντρα στον Βόλο

ΟΦΗ: Χωρίς Τσιλιανίδη και Ντε Γκουζμάν κόντρα στον ΒόλοmkouzoulΤετ, 02/03/2021 - 13:52

Η ομάδα του ΟΦΗ μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, θα υποδεχτεί τον Βόλο με στόχο ν΄ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση.  

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης στο “Θ. Βαρδινογιάννης” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ

για το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο (4/2, 15:00). 

Κανονικά προπονήθηκε ο Jonathan De Guzman, όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για λόγους προφύλαξης. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, με τους Απόστολο Γιάννου και Νίκο Μαρινάκη να συμμετέχουν για μια ακόμη ημέρα σε μέρος της προπόνησης. 

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz, ενώ οι Πραξιτέλης Βούρος και Adil Nabi έκαναν θεραπεία. 

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, τακτικής με τελειώματα, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις. 

Να σημειωθεί ότι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι νεαροί ποδοσφαιριστές, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης, οι οποίοι υπέγραψαν χθες (2/2) επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ

Αναλυτικά, την αποστολή απαρτίζουν οι: Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Selimovic, Sturgeon, Neira, Souza, Solis, Βαφέας, Διαμαντής, Γιαννούλης, Sardinero, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Castaignos, Κοροβέσης, Σμπώκος, Χαλκιαδάκης. 

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Θοδωρής Μίγγος, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Βασίλης Σηφάκης και Γιώργος Σουρνάκης.   

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Η προετοιμασία του ΟΦΗ εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον Βόλο ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή. Article publish on Τετ, 02/03/2021 - 13:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα