ΟΦΗ-Αλ Σαμάλ 2-3: Κατέρρευσε στο τέλος

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με 2-0, όμως δέχτηκαν τρία γκολ στο τελευταίο επτάλεπτο και ηττήθηκαν στην αναμέτρηση του Ρόσενταλ. Η ομάδα του Χρήστου Κόντη άνοιξε το σκορ με τον Ταξιάρχη Φούντα στο 3’ και διπλασίασε τα τέρματά της με τον ίδιο παίκτη στο 21’.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση και έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ με τον Ισέκα στο 74’. Όμως, στο τελευταίο επτάλεπτο ήρθαν τα πάνω – κάτω. Ο Μουαφάκ μείωσε στο 83’ και ο Ραμπιέ στο 86’ έφερε το ματς στα ίσια. Τη νίκη στην Αλ Σαμάλ έδωσε ο Τάμερ στο 90’.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Κρήτη και από την Παρασκευή θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, για το SuperCup.

Η ενδεκάδα:

ΟΦΗ (Χρήστος Κόντης): Χριστογεώργος, Αθανασίου, Κρίζμανιτς, Σιέλης, Κωστούλας, Αποστολάκης (46’ Σιτμαλίδης), Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Νους, Φούντας, Ισέκα

Keywords
Τυχαία Θέματα