ΟΦΗ – Άντερλεχτ 1-1 : Φιλικό ματς, φιλόξενο… σκορ! (hls)

Πανηγυρικό χαρακτήρα είχε το ματς στο Ηράκλειο, με τη μέριμνα της αποδεδειγμένα τα τελευταία χρόνια διοίκησης του ΟΦΗ, καθώς στην Κρήτη βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, η πολυνίκης Άντερλεχτ του Βελγίου.

ΠΗΓΗ: In Time Sports


Μάλιστα ο σύλλογος των Βρυξελλών ήρθε στην Ελλάδα

με ότι καλύτερο, και λόγω των συνθηκών, στο πλαίσιο της δικής του μίνι προετοιμασίας.
Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 16’ έγινε το 1-0!
Έπειτα από ωραίο συνδυασμό ο Λάρσον σούταρε, ο γκολκίπερ Βερμπούγκεν απέκρουσε και ο Μπαλογιάννης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Λίγο πιο μετά προέκυψε διακοπή λόγω πτώσης… βεγγαλικών στο τερέν, ορισμένα εκ των οποίων τρόμαξαν (!!) κυρίως τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας..
Ως το φινάλε του πρώτου μέρους η Άντερλεχτ έψαχνε τρόπους για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά η καλή άμυνα του ΟΦΗ δεν της έδωσε πολλά δικαιώματα.
Πάντως οι «μοβ» των Βρυξελλών κατάφεραν νωρίς να φτάσουν στην ισοφάριση, στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ράμαν (49’) όταν αυτός κατάφερε να βρεθεί αμαρκάριστος απέναντι στον Στίβενς και με θεαματικό σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 74’ οι Κρητικοί άγγιξαν το δεύτερο γκολ όταν ο Μαρινάκης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βέλγο γκολκίπερ ο οποίος απέκρουσε σωτήρια με το πόδι!
Πιο πιεστική η Άντερλεχτ στα τελευταία λεπτά, με τη μπάλα να βρίσκεται πιο συχνά κοντά στη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ, όμως το 1-1 παρέμεινε τελικό αποτέλεσμα.
Θυμίζουμε πως ισόπαλο, με το ίδιο σκορ, είχε λήξει το προηγούμενο φιλικό ματς των δύο ομάδων στο εξωτερικό το καλοκαίρι του 2021.

ΟΦΗ :
Μανδάς (46’ Στίβενς), Βούρος (46’ Διαμαντής), Γιοχού (71’ Αποστολάκης), Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάρσον (62’ Μπουζούκης), Ντιουσέ (88’ Φαλατάχ), Μεγιάδο (46΄Στάϊκος), Μπαλογιάννης, Ντίκο (62’ Καμάου), Τζου (82’ Μπιφουμά)

Άντερλεχτ :
Βερμπρούγκεν, Ανγκούλο, Άρνσταντ, Ασιμέρου, Μπουτέρα, Ντελκρουά, Μουρίλο, Ράμαν, Ρεφαέλοβ, Σαντίκι, Τρεμπέλ



Keywords
Τυχαία Θέματα